Szóste urodziny vortalu... i konkurs!

pavel9099 , a każdy dostaje pełną listę zwycięzców ?

Powtarzam pytanie : czy będzie news w którym będzie lista zwycięzców ?

Tak, tak przynajmniej było rok temu.

Ludzie trochę cierpliwości :?

Będzie na pewno lista zwycięzców, zresztą tak było cały czas po ogłoszeniu wyników konkursu.

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15 … trzygniety!

Poczytajcie sobie, jak to było ostatnim razem.

Wnioskując po godzinie wiadomo będzie pod wieczór…

Życzę DobrymProgramom samych sukcesów i Wesołych Świąt i Wesołego Nowego Roku 2009 oraz powodzenia w konkursie dla użytkowników. Jedyny portal który może sobie pozwolić na takie wartościowe nagrody. Pozdrawiam.

Najepszego :wink:

btw. kiedy można się spodziewać wyników konkursu ? ;>

@edit

No, to czekamy =D

Ciekawe, czy komp dojdzie przed świętami :stuck_out_tongue:

Cytując lazikara : “Dzisiaj”.

W każdej chwili mogą się pojawić na Vortalu, trzeba oczekiwać. :smiley:

już nie mogę sie doczekać tych wyników, ale pewnie jak zwykle nic nie wygram ;/

ja również myślę że nic nie wygram haha… ten optymizm xDD

No ja również czekam, czekam i doczekać się nie mogę :stuck_out_tongue:

W ubiegłym roku wygrałem największą nagrodę - koszulkę :smiley: W tym roku również liczę najwyżej na koszulkę, chociaż kto to wie. Chyba wszyscy chcialiby dostać po komputerze, no ale zwycięzca jest tylko jeden (głownej nagrody) :wink:

Może uda się wygrać chociaż koszulkę :slight_smile:

ja tam komputera nie chcę :wink:

No i nic… Gratuluję wszystkim zwycięzcom.

Są wyniki! Wiedziałem, że z moim szczęściem to nawet koszulki nie dostanę i tak też się stało. Gratulacje dla zwycięzców! :brawo:

no to czekawy do kwietnia wtedy napewno coś dostanę

Gratulacje dla zwycięzców a ja jak zwykle … nic ! 8)

Tym razem się nie udało. Ale mam nadzieję, że w następnym roku będzie ponownie organizowany Konkurs.

Fajnie było spędzić z Wami czas. Gratuluję zwycięzcom - niech sprzęt (i inne) Wam służą.

Jestem bardzo ciekawy żeby zwycięzca głównej nagrody sie pochwalił nowym sprzętem, o ile ma konto na forum :slight_smile:

Gratulacje dla zwycięzców! Nie będę mógł spać przez to ze nie mam koszulki! Żeby jednej koszulki nie wylosować? nie chciałem głównej nagrody tylko koszulkę a tu taki pech, no nie usnę dzisiaj :confused: ku*** muszę sie iść napić…

Gratuluję zwycięzcom i gratuluję administracji i moderacji za cierpliwość.

Dzisiaj miałem zapewnioną rozrywkę. Co się uśmiałem czytając wpisy na Shoutboxie. Cały dzień dzieci przeżywały nic nie wygrały i jeszcze mają pretensje do zwycięzców, że wygrali. Hehe cóż widzę, że pewnych rzeczy nie przeskoczymy…

hehe nie przeskoczymy.

Pozdrawiam