pavel9099 , a każdy dostaje pełną listę zwycięzców ?
Powtarzam pytanie : czy będzie news w którym będzie lista zwycięzców ?
pavel9099 , a każdy dostaje pełną listę zwycięzców ?
Powtarzam pytanie : czy będzie news w którym będzie lista zwycięzców ?
Tak, tak przynajmniej było rok temu.
Ludzie trochę cierpliwości :?
Będzie na pewno lista zwycięzców, zresztą tak było cały czas po ogłoszeniu wyników konkursu.
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15 … trzygniety!
Poczytajcie sobie, jak to było ostatnim razem.
Wnioskując po godzinie wiadomo będzie pod wieczór…
Życzę DobrymProgramom samych sukcesów i Wesołych Świąt i Wesołego Nowego Roku 2009 oraz powodzenia w konkursie dla użytkowników. Jedyny portal który może sobie pozwolić na takie wartościowe nagrody. Pozdrawiam.
Najepszego
btw. kiedy można się spodziewać wyników konkursu ? ;>
@edit
No, to czekamy =D
Ciekawe, czy komp dojdzie przed świętami
Cytując lazikara : “Dzisiaj”.
W każdej chwili mogą się pojawić na Vortalu, trzeba oczekiwać.
już nie mogę sie doczekać tych wyników, ale pewnie jak zwykle nic nie wygram ;/
ja również myślę że nic nie wygram haha… ten optymizm xDD
No ja również czekam, czekam i doczekać się nie mogę
W ubiegłym roku wygrałem największą nagrodę - koszulkę W tym roku również liczę najwyżej na koszulkę, chociaż kto to wie. Chyba wszyscy chcialiby dostać po komputerze, no ale zwycięzca jest tylko jeden (głownej nagrody)
Może uda się wygrać chociaż koszulkę
ja tam komputera nie chcę
No i nic… Gratuluję wszystkim zwycięzcom.
Są wyniki! Wiedziałem, że z moim szczęściem to nawet koszulki nie dostanę i tak też się stało. Gratulacje dla zwycięzców! :brawo:
no to czekawy do kwietnia wtedy napewno coś dostanę
Gratulacje dla zwycięzców a ja jak zwykle … nic ! 8)
Tym razem się nie udało. Ale mam nadzieję, że w następnym roku będzie ponownie organizowany Konkurs.
Fajnie było spędzić z Wami czas. Gratuluję zwycięzcom - niech sprzęt (i inne) Wam służą.
Jestem bardzo ciekawy żeby zwycięzca głównej nagrody sie pochwalił nowym sprzętem, o ile ma konto na forum
Gratulacje dla zwycięzców! Nie będę mógł spać przez to ze nie mam koszulki! Żeby jednej koszulki nie wylosować? nie chciałem głównej nagrody tylko koszulkę a tu taki pech, no nie usnę dzisiaj ku*** muszę sie iść napić…
Gratuluję zwycięzcom i gratuluję administracji i moderacji za cierpliwość.
Dzisiaj miałem zapewnioną rozrywkę. Co się uśmiałem czytając wpisy na Shoutboxie. Cały dzień dzieci przeżywały nic nie wygrały i jeszcze mają pretensje do zwycięzców, że wygrali. Hehe cóż widzę, że pewnych rzeczy nie przeskoczymy…
hehe nie przeskoczymy.
Pozdrawiam