Szóste urodziny vortalu... i konkurs!

Jeszcze raz gratulacje z okazji rocznicy i dziękuję za nowiutkiego NISa 2009.

:slight_smile:

Ehh 2(albo 3) raz z rzędu nic nie wygrałem, dobrze że to ostatni raz biorę udział w konkursie :confused: Pozdrawiam dobreprogramy :slight_smile:

gratuluje zwycięzcom =D> i czekam na kolejny konkurs, może się uda w końcu :slight_smile:

cóż ja jak poprzednicy pisali również nic nie wygrałem. Gratulacje dla zwycięzców =D> . Ale prawdę mówiąc emocje były naprawdę niesamowite zwłaszcza na SB :wink:

Pozdrawiam całą ekipę zarządzającą Vortalem DP.

I znowu nic :stuck_out_tongue: Gratuluje zwycięzcom. Niech sprzęt dobrze służy i żeby koszulki się nie podarły :smiley:

również gratuluję :slight_smile:

Z koszulki nawet bym się cieszył :stuck_out_tongue: i to jak … a tu nic :razz: a tak na coś liczyłem :twisted:

ja rowniez nic nie wygralem, ale kto nie ma szczescia w kartach ten ma szczescie w milosci wiec moze na dobre mi to wyjdzie :wink:

Pytanie do Administracji:

oraz

W takim razie istnieje jeszcze mała szansa na wygranie którejś z nagród?

Gratuluje DP rocznicy i uczestnikom-szczęściarzom. I sam dziękuję :slight_smile:

I mam pytanko:

Czy można otrzymać nagrodę pod inny adres? Komu i gdzie to ewentualnie zgłosić?

Niewielka istnieje - w ub.r. już po ogłoszeniu wyników wykryliśmy nadużycie i nagrody zostały ponownie rozlosowane. W tym roku lista była przeglądana jednak niezwykle skrupulatnie :wink: Jedna uwaga - te 14 dni tyczą się tylko odpowiedzi w sprawie koszulek - tak trzeba podać preferowany rozmiar i kolor.

Zasadniczo nagrody wysyłamy na adres podany w formularzu konkursowym. Możesz wysłać maila na adres redakcyjny z prośbą o wysyłkę na inny adres nie gwarantuję jednak na 100%, że uda zmienić adres wysyłki - po prostu część list zwycięzców została już przekazana fundatorom do wysyłki nagród.

Krogulec , dzięki. Aaaaa to nie będę robił zamieszania, rodzice się zdziwią :wink:

Dzięki serdeczne za nagrodę - Norton Internet Security 2009. To super program i super nagroda.

Spokojnie czekam; na razie pracuje u mnie Norton 360.2 i jestem zadowolony, a NIS2009 jest ponoć jeszcze lepszy.

Naprawdę duże podziękowania i nie tylko świąteczne pozdrowienia dla redakcji!

Jak co konkurs - Nic :P.

Gratulacje zwycięzcom, Główna nagroda będzie nie daleko mnie xD.

jeszcze raz 100 lat DobreProgramy! =D>

Tak dla odmiany znowu nic. Ale gratulację dla zwycięzców. Może w przyszłym roku :stuck_out_tongue:

Bratu mojemu się poszczęściło :smiley:

Mam pytanie: gdzieś wyczytałem, że trzeba się skontaktować z redakcją aby potwierdzić dane czy coś takiego… Ale w emailu nic nie pisze na ten temat ;/ To jak to z tym jest ?

Na stronie konkursowej pisze:

"...bądź brak odpowiedzi w ciągu 14 dni będzie skutkowało utratą prawa do nagrody."

Proszę o odpowiedź :slight_smile: pozdrawiam

Ani nagrody głównej, ani preferowanej (MS Office), ani pocieszenia…

:evil:

Gratulacje dla zwycięzców :slight_smile:

Gratulacje dla rodziców :)… Jeszcze raz 100 lat dla DP.pl!

Może ktoś odpowiedzieć ? :frowning:

I czy za przesyłkę trzeba płacić ?

Napisz do redakcji jak wygrałeś koszulkę jaki rozmiar chcesz i kolor, podaj swoje dane. Za przesyłek płaci Organizator czyli DP.pl.