Wciskasz print screen na klawiaturze, zaznaczasz miejsce w poście gdzie chcesz wstawić zrzut, a następnie wciskasz ctrl+v
Jakoś nie chce mi się wierzyć w te 16A. Taki prąd wytrzymuje przewód o przekroju 1,5mm który najczęściej montuje się w ścianę. Uwierzyłbym, że się tak postarali, gdyby przedłużacz się nie nagrzewał
[quote="kozak795,
dzieki!
@anon67650823 - gdzie Ty bywasz jak Ciebie nie ma? Co pamiętam, to już co najmniej dwa razy byłeś anonem.
I Ty tak normalnie, bez znajomości wracasz pod stary nick?
@kozak795 - jak Ty wypatrzyłeś w piwnicy u @anon67650823 ten przedłużacz? Jak oczekiwałeś odpowiedzi od anon?
Jestem jak Wiktor, usuwam ślady swojej działalności
A co. Myślisz, że będę zakładał nowy temat i zaśmiecał forum takim pytaniem, tym bardziej, że nie każdy ma przedłużacz z przełącznikami i poza Allegro nie można go łatwo zdobyć. Tym bardziej, że tam jest wersja z dwoma niebieskimi gniazdkami i nie taka mocna oceniając ją po okładce. Wiedziałem też, że anon to Gom
Dodam też, że na Święta zrobiłbym sobie trochę kolorowego oświetlenia w pokoju z dekoracji sklepu Alfa Moda. I jak widzisz, Ja i Gom mamy coś wspólnego . Nauczyciele nie przychodzą do mnie i pewnie nie będą jeszcze po wakacjach, więc pora na przemeblowanie z warunkami dla samego siebie jak tylko się da i zwolnić szafy z niepotrzebnych staroci. Nie wiem tylko czy 1500 złotych jako prezent na 18 urodziny mi wystarczy na odpowiednią szafę i biurko. Na razie ciężo coś w tym segmencie znaleźć
Ale jak zmieniasz nazwę? Niejednego anona widziałem w różnych tematach
Nie zmieniam. Usuwam konto i zakładam nowe, na dotychczasowy nick.
To ja bym tak nie chciał. Traci się cały postęp komentowania i tworzy chyba nowego maila pod nowe konto. Jak odszedł Sisco (czy jakoś tak) jego nazwa była taka sama na forum, a w komentarzach strony głównej był anonimem
A ten dalej filmy z torrentów piraci i się tym chwali
Ściąga dystrybucje linugzowe
I tłumaczenia do nich z NapiProjekt
Przez torrenty łatwiej się dzielić dużymi plikami do pracy z pozostałym zespołem produkcyjnym.
Skoro o torrentach mowa. One zaczynają drugie nowe życie.
Kto w 2020 używa jeszcze uTorrenta? Przecież to kloc jest.
To raz. I podobno nie wiadomo co w środku w kodzie siedzi. Ale być może to tylko czarny PR.
Ja już z 5 lat temu przesiadłem się na warezy
Ogólnie ostatnio najlepsza alternatywą ostatnio jest qbTorrent. Lekkość dawnego uTorrent i bez reklam.