Quassar
(Quassar)
11 Luty 2020 12:34
Rocket Dock bardzo dobry soft kiedyś z niego korzystałem teraz na Fences/Groupy sie przerzuciłem.
Bo przy większej ilości narzędzi/ programów to rozwijanie paska w pasku staje się trochę męczące…
Jak bym był zwykłym szarym zjadaczem chleba z 6 ikonami na krzyż to taki rocket dalej by mi starczał bo soft bardzo dobry
Zasadniczo takie rzeczy rezerwuję na ścianę, ale jakoś mi się zachciało.
SkuBBi
(SkuBBi)
21 Luty 2020 06:32
Pulpit mojego telefonu, ostatnio znalazłem dość ładne ikony pasujące do tej tapety…
Podeslesz namiary na tapetę?
SkuBBi
(SkuBBi)
21 Luty 2020 14:05
Może być w takiej formie…
1 polubienie
kozak795
(kozak795)
21 Luty 2020 14:41
Kosmiczna Iluzja tęczy Windows
jak ja to zwę :D. Gdyby ktoś nie wiedział skąd te kontenery na skróty i pliki, mam Nimi Places. Jedyny taki darmowy program:
http://mynimi.net/Projects/Nimi-Places/Download/ . Tapetę wynalazłem na jakimś amerykańskim forum z różnymi memami Windowsa:
https://www.tenforums.com/customization/1939-user-created-windows-ten-wallpapers-149.html
SkuBBi
(SkuBBi)
21 Luty 2020 14:50
Można od tego dostać epilepsji.
kozak795
(kozak795)
21 Luty 2020 19:58
LGBT ma tylko 6 kolorów, więc dla mnie za mało
roobal
(roobal)
22 Luty 2020 00:48
KDE ma to za darmo w standardzie. Na Windows za pomysły skopiowane od innych trzeba płacić razy 2
SkuBBi
(SkuBBi)
24 Luty 2020 11:45
Tak sobie pomyślałem wrzucę jeszcze kilka moich fajnych tapet z telefonu
Jakby się ktoś pytał, to moja przed transformacją DP.
SkuBBi
(SkuBBi)
28 Luty 2020 11:59
Aplikację gdzie szukam tapet na telefonie:
ZEDGE™ Wallpapers & Ringtones
ZEDGE™ gives you the best background wallpapers and cool ringtones for free!
Personalize your phone with a HD wallpaper, live wallpaper, alarm sound or ringtone with ease. ZEDGE™ offers an extensive catalog with millions of free backgrounds, live wallpapers, stickers, ringtones, alarm sounds & notification sounds for your Android phone. Search for Anything - It’s on ZEDGE™
Join the over 300 million people 🙌 who already installed this highly popular personalization app.
Wallpapers
• No need ...
Free
Walli - 4K, HD Wallpapers & Backgrounds
New Feature! Automatic wallpaper changer: change your wallpaper in an automatic way with the new Walli Playlist feature. Select the images that you like, press PLAY and your wallpaper will shuffle automatically at your preferred frequency. We hope you enjoy it!
🎉🎉 Walli wallpapers are featured on Google Wallpapers app. We are very proud to be selected by Google. 🎉🎉
On average, nowadays, we check our phone over a hundred times a day. Our phone wallpaper being the first thing we see, it can real...
Free
kozak795
(kozak795)
16 Marzec 2020 16:29
Oczy Windowsa 10 :D. Tym razem mam TAGO Fences jako program do kontenerów, bo Nimi Places jest jakoś bardzo awaryjne.
1 polubienie