Jeśli nie chce się zainstalować to raczej wina uszkodzonej płyty, instalki itd. Bo co innego jakby nie chciała się uruchomić.
– Dodane 29.09.2009 (Wt) 10:58 –
Mam pytanko: czy udało wam się odpalić i grać normalnie w morrowinda? Bo ja odpaliłem, jednak po 5 minutach gra wiesza się i wyskakuje komunikat “Morrowind has stopped running”. Jeśli komuś uda się normalnie grać, proszę o odpowiedź, nawet na PW.
no specjelnie jeszcze raz zainstalowałem grę i dzilała więc nie wiem jak pomóc, może płyta zarysowana? spróbuj zainstalować w trybie zgodności/ uruchomić w tym trybie, sterowniki ?. Musisz popróbować bo działa na pewno
Nie działa mi Najdłuższa podróż i Cold Zero, dość stare gry, po zmianie na zgodność z Win XP włącza się gra, ale rozgrywka jest niemożliwa bo gra się zacina i tekstury źle się wyświetlają.
Mi tam każda gra działa na 7. A jak nie to właściwości i zgodność z xp sp3 i uruchom jako administrator i wtedy już działa. Jak na multiplayer nie działa mi coś to minimalizuje gre do paska i sie okazuje że jest okienko czy ma ta gra dostać dostęp do internetu itp. daje odblokuj i działa.
Ogólnie nie spotkałem się z żadną grą która nie działa na 7 a gram w dużo gier