Windows 7 a gry?

Jeśli nie chce się zainstalować to raczej wina uszkodzonej płyty, instalki itd. Bo co innego jakby nie chciała się uruchomić.

Dodane 29.09.2009 (Wt) 10:58

Mam pytanko: czy udało wam się odpalić i grać normalnie w morrowinda? Bo ja odpaliłem, jednak po 5 minutach gra wiesza się i wyskakuje komunikat “Morrowind has stopped running”. Jeśli komuś uda się normalnie grać, proszę o odpowiedź, nawet na PW.

A czy gra Test drive unlimited ujdzie ??

działa u mnie bez problemów na Ultimate x86

Dzieki.

Nadal nie mogę zainstalować Test Drive Unlimited. Pomóżcie! Moje gg:8474325.

Działają mi : Titan Quest, Terrorist takedown 2,Call of Duty2.

no specjelnie jeszcze raz zainstalowałem grę i dzilała więc nie wiem jak pomóc, może płyta zarysowana? spróbuj zainstalować w trybie zgodności/ uruchomić w tym trybie, sterowniki ?. Musisz popróbować bo działa na pewno :wink:

Nie tylko - przecież starsze gierki nie pójdą już na Sevenie 64 bit. Ktoś kto lubi grać w DOSowe gry już nie uruchomi ich w 64 bitowym Sevenie…

Uruchomi w dosboxie:)

Witajcie!

Grał ktoś może na Win7 w grę “Colin McRae Dirt”? Gra stworzona jest pod Vistę w 2007r. Działa bez problemów?

jak z vistą zgodna to daję 90 % że będzie chodzić:D

Ja miałem tylko problem z GTA San andreas,bo coś nie tak było z teksturami,a tak to wszystkie inne działają dobrze,tryb zgodności pomaga zazwyczaj :slight_smile:

Ok do tdu wystarczyło PATCH ściągnąć

a czy pójdzie nfs udercower na windows7?

Tak, pójdzie, wszystko co działa na Viscie to działa na 7 :wink:

Mi jeszcze działa Tony hawk pro skater 4 i american westerland counter strike cz 1.6 source

Nie działa Gothic 1 ani 2 z dodatkiem i osobno

Nie działa mi Najdłuższa podróż i Cold Zero, dość stare gry, po zmianie na zgodność z Win XP włącza się gra, ale rozgrywka jest niemożliwa bo gra się zacina i tekstury źle się wyświetlają.

Mi tam każda gra działa na 7. A jak nie to właściwości i zgodność z xp sp3 i uruchom jako administrator i wtedy już działa. Jak na multiplayer nie działa mi coś to minimalizuje gre do paska i sie okazuje że jest okienko czy ma ta gra dostać dostęp do internetu itp. daje odblokuj i działa.

Ogólnie nie spotkałem się z żadną grą która nie działa na 7 a gram w dużo gier :smiley:

Worms Armageddon BEZ zabijania Exploratora też działa?

Mi działa uruchamiam w zgodnością z milenium i jako administrator

Dodane 10.02.2010 (Śr) 19:08

Ja off topic mały

Ale sie uśmiałem z twojego podpisu ale niestety to prawda bo komputery działają a ludzie stwarzają problemy.

Eee a u mnie jak na razie działają wszystkie gry nawet Worms 3D które miały problemy pod Vista.