Proszę nie pisać o sobie.
Nie nudż. Zamiast linkować kodeks drogowy przeczytaj.
Jest napisane jasno i przejrzyście. Nie pisz o czymś o czym nie masz pojęcia.
Jak tak linki lubisz to wklep w google “kodeks drogowy”
Ile ty masz lat ze nie masz pojęcia co oznacza potoczne powiezienie “zrobić prawko”.
To samo o “strzelaniu”.
Ty zwykły troll jesteś. Nie masz nic konkretnego na temat do powiedzenia bo zero wiedzy ale musisz “zabłysnąć”
P.S. Teraz pewnie opowiesz że błyszczy klamka jak wypolerujesz.
Kto takich rodzi?
Za ciebie to się rodzice powinni wstydzić.
Ja od dawna próbuje skumać co ona miała na myśli. Nie jest przecież tak, że plotła 3-po-3 będąc profesorem, więc jakaś prawda w tym musi być. No i zacząłem się zastanawiać czy ona mówiąc o związkach jednopłciowych nie miała na myśli par binarnych i niebinarnych. Wówczas faktycznie w związkach binarnych rodzi się tyle samo co w związkach niebinarnych.
Nie wykluczam jednak faktu pączkowania.
Dział Na luzie a niektórzy tak się spinają jak agrafki w rozporku
@anon48727701 nie zaczepiam, ale jedynie proszę, abyś się nie unosił.
Zwróć uwagę, że wpadłeś w pętlę, ktoś Tobie, Ty komuś. Może trzeba to przerwać?
Zajrzałem do tematu, bo @anon2166525 tu coś napisał, a jego trafne spostrzeżenia robią dzień
@januszek już tak ma, że zauważa przenośnię, może moje też zauważy
Ciekawy temat Wybory prezydenckie, ale przez kilka ostatnich postów zgubiłem wątek
@sidkwa i @assc wróćcie do tematu, dobrze Wam szło bez docinek innym i sobie
I tak… W każdym zdaniu użyłem przenośnię, oprócz ostatniego
Pozdrawiam serdecznie
Nie reklamuj się
Jeśli ja i jeszcze parę osób próbujemy wyjaśnić że “2+2=4” a ktoś z uporem twierdzi że “3” to można się spiąć tym bardziej że podajemy dodatkowo Rozdział i Artykuł ustawy która o tym stanowi. Tyle w temacie.
A jak myślisz? Elita.
Jak tylko zakończę polerkę klamek
Nigdzie nie napisałem, że mnie to bawi. Wprost przeciwnie, we mnie nie wzbudza to ogromnych emocji. U ciebie jednak widać, jak bardzo się gotujesz z tego powodu. Stąd napisałem ci, żebyś wyjął podłużny przedmiot z tylnej części ciała. Można mieć inne podejście do różnych spraw bez popierania tych, czy tamtych.
Normalnie, bierzesz argumenty merytoryczne i dyskutujesz. Używanie obelg to nie jest sposób na przekonanie do swojej racji czy podejścia. Wprost przeciwnie, odpychasz ludzi od swoich wypowiedzi, ponieważ widząc obelgi i inne głupie wywody, odechciewa się to czytać. Merytoryczne argumenty nie potrzebują ozdobników w postaci słów jak: debile, idioci, przedszkolaki, durnie… To niczego nie wnosi.
Oczywiście, tylko odpowiadam.
I się nie dziw jeśli ktoś w ten sam sposób odnosi się do Ciebie
Korwin dołączył do akcji haha mistrz
Spójrzcie na pierwszy komentarz, ilość łapek i wyświetleń.
Mistrzostwo ale coś czuję ,że będzie ból pewnej części ciała lewicy
U mnie zbudza. I powinno u ciebie wzbudzać jeśli masz samochód. Mnie i mój samochód taki debil skasował. Samochód zero a ja ledwie z tego wyszedłem. Cztery operacje, jedno składanie nóg i trzy przeszczepy skóry w Siemianowicach bo auto się paliło. Poparzone 47% ciała i drogi oddechowe. I ma to nie wzbudzać?
Bo co? Bo na drodze był debil. I są tam jemu podobni? I co mi z tego że debil w pierdlu siedzi za to co zrobił. Wolałbym bym by tego nie zrobił
Siedem lat z tego wychodziłem.
A to co na filmiku opublikowanym przez Bosaka to zachowanie tego “kierowcy” jest czymś podobnym do tego co zrobił ten co mnie prawie zabił.
Wykonywałem wyprzedzanie a on zamiast pozwolić mi to zrobić, celowo przyśpieszył i "skierował swoją uwagę na niedopuszczenie do wykonywania tego manewru, przez co zamiast "
To fragment wyroku.
Reszta dotyczy opisu że nagle zauważył oznakowany fragment remontu odcinka drogi i skręcił gwałtownie w lewo.
I wiesz co zapamiętałem gdy mój samochód sie wywracał? Jego środkowy palec.
Więc kiedy oglądam taki “reklamowy " filmik na YT , gdzie kierowca nie pozwala siebie wyprzedzić, gdzie gapi się zamiast na drogę, to gapi się na tego któremu tego manewru nie pozwala zrobić. Gdzie przez coś takiego blokuje połowę widoczności swojej i tego drugiego kierowcy a potem znów pozuje do selfika, zamiast patrzeć na drogę, to jestem przerażony
Co roku w Polsce ginie na drogach od 3 tyś do 5 tyś ludzi. Co roku rannych jest ok 35 tyś.
Jesli to nie wzbudza " gotowania” to znaczy, bez obrazy, że Ty i Twój idol macie wyłącznie pojęcie jak chodzić po chodniku lub macie zero wyobrażni.
P.S.
Proszę nie odpowiadać.
Nie pisać w stylu jak mi przykro
Proszę to przemyśleć. Jesli ma pan prawo jazdy lub będzie je pan chciał mieć.
To przy okazji odpowiedz tym co pytali jakie przepisy zostały złamane.
.
Bosak jechał ze stałą prędkością i wyprzedził mimiwolnie inny pojazd, po czym tamten przyspieszył i go wyprzedził, nie utrudniał wykonywanie manewru i nie gonił go dalej bo przekroczyłby dopuszczalną prędkość. Poza tym była to droga dwupasmowa.
Rozumiem Twoje emocje związane z tym, ale nie sprawia to, że masz rację.
Ps. Gdyby Bosak złamał przepisy to nie udostępniałby takiego śmieszkowania.
Chłopie zgubiłeś się w skali. Jakim cudem te auta miały się zderzyć skoro jechał osobnymi pasami? I kto tu komu nie dał się wyprzedzić? Ty może zobacz ten filmik jeszcze raz. Kierowca Pana Bosaka spokojnie zgodnie z przepisami wyprzedził auto Pana Kamysza po czym auto Kamysza go wyprzedziło (prawdopodobnie przekraczając prędkość ale to już bym zostawił). Kierowca Bosaka nie bronił się przed tym. Wytłumacz jak w takiej sytuacji miało dość do zdarzenia? To co ty zrobiłeś to typowy granie na emocjach gdy argumentów brak.
No i chyba nie widzisz, że jest lustrzane odbicie, a kierowca cały czas skupiony jest na prowadzeniu pojazdu.
A ty dalej to samo. To nie jest mój “idol”. To, że sobie to uroiłeś nie oznacza, iż tak jest. Ile razy mam tłumaczyć? Przecież tutaj wcześniej wspominałem nawet, że z Konfederacją jest mi nie po drodze. To o co chodzi? Masz jakiś problem z czytaniem ze zrozumieniem?
Nie wzbudza. Gdyby manewr wyprzedzania na dwupasmówce miał wywoływać u mnie tyle emocji, musiałbym pić melisę hektolitrami, żeby przejechać 60 kilometrów drogą szybkiego ruchu. I tobie nie polecam na takich drogach jeździć. Jeszcze byś zobaczył kogoś z telefonem w ręku i dostał zawału, czego ci nie życzę.
A sama historyjka ckliwa, ale udowadnia, że absolutnie nie kierujesz się rozsądkiem, tylko urazem psychicznym, który wyrył się w twojej głowie. Widzisz na pozór zbliżone obrazy i zaczynasz świrować. Wątpię, abyś był w stanie obiektywnie ocenić jakąkolwiek sytuację na drodze.
Nie mówiąc o tym, że porównujesz kompletnie skrajnie różne sytuacje na drodze. To nie pomaga w udowodnieniu twojej racji.
Tak swoją drogą alternatywą dla głosowania na bosaka jest głosowanie w sandałach