Nie prowadzę dyskusji o ruchu drogowym z ludżmi którzy znają jazde samochodem wyłącznie z pozycji pasażera
W Polsce wszyscy kierowcy są ‘najlepsi’ . Innych nie ma .
Dlaczego nie odbijesz argumentów, tylko pieprzysz takie rzeczy xd
Przecież w tej chwili tracisz swoją pozycję w dyskusji i nikt nawet nie traktuje Cię poważnie
Tak krótko podsumuje twoją logikę. Przegrałeś dyskusję merytoryczną więc postanowiłeś prawdopodobnie wymyślić ckliwą historyjkę o wypadku tak aby ludzie ci zaczęli ci współczuć i w ten sposób chciałeś wygrać dyskusję ,jednak nie udało ci się to ponieważ inni dyskutanci zachowali zimną krew i trzeźwy osąd sytuacji i stwierdzili ,że twoja historyka nie ma nic wspólnego z dyskusją więc ty postanowiłeś napisać ,że
Nie prowadzę dyskusji o ruchu drogowym z ludżmi którzy znają jazde samochodem wyłącznie z pozycji pasażera
Brak argumentów próbujesz nadrobić jakimiś urojonymi zarzutami. I na koniec rada czasami gdy przegrasz dyskusję by zachować twarz warto napisać “pomyliłem się faktycznie macie rację”. Bo wtedy zachowujesz twarz. Tera wyszedłeś na osobę nie dość ,że nie znającą się na tematach o jakich dyskutujesz to nie potrafiącą przegrywać.
Przyzwyczajaj się. On ma bana na dwóch kontach na kilkanaście miesięcy. To jego kolejne wcielenie. Zapewne prędzej czy później i to konto zostanie zbanowane.
Wiki i przyznać się do błędu? To oksymoron.
Nie znam tego Pana, coś więcej na ten temat? Skąd wiecie, że to ta sama osoba.
Ps. Duda nagrał hot16 xd
Nie byłem w stanie obejrzeć tego na trzeźwo.
Ten sam styl pisania, to samo zadufanie, uważanie się za lepszego od innych, pouczanie wszystkich. Poza tym jak mu napisaliśmy, ze wiemy że to on to nie potwierdził ale też nie zaprzeczył. Jak ktoś długo tutaj pisze i jest dość rozpoznawalny po swoim zachowaniu i stylu pisania to zmiana nicka nie pomoże. Wcześniej czy później charakterystyczne powiedzenia i charakterystyczny styl bycia zdradzą taką osobę.
Wyzwanie zostało podjęte:
Podchwytliwe, bo szpitale należą do samorządów
Poza tym, NIE MA takiej organizacji rządowej czy samorządowej na świecie której by na coś tam nie brakowało.
nic nie miała na myśli ,bo ma siano zamiast mózgu
Prof. Płatek: “Większość ludzi, która wykorzystuje dzieci do seksu, to nie są żadni pedofile, to są normalni mężczyźni…”
Jak macie dzieci to posłuchajcie lewicującej ‘profesorki’ …
Taki , np czaskoski wydał kupę kasy podatników na promocję dewiacji to i na szpitale dla normalnych ludzi zabrakło …
Dowolny urząd, rubryka premie, nigdy “0 z braku środków”.
Akurat premie to im się należą
Nie jestem z Warszaffki, nie wybierałem im prezydenta, ale skoro facet wygrał w I turze to co mi, żuczkowi z prowincji o tym czy to dobre pomysły czy złe. Gdzie mi do tych postępowców skoro ja dalej w tym tradycjonalistycznym, szowinistycznym grajdole się tarzam jak świnia.
Toż mówię, nie oceniam typa ale jak ktoś zapyta ‘gdzie są pieniądze na szpitale?’ to żeby wiedział ,że poszły na wojujące lesbijki
Może i warszawianie tak wolą, wali mnie to. Nie bywam tam zbyt często a już na pewno nie w szpitalach.