Tylko na torze, tylko wyścigowym
szybkość jest seksi, a kierowca mastahem
… parafrazując klasyka
Poczekaj, zaraz dostanie Ci się od dzieciaków i zostaniesz przepytany na okoliczność posiadania dowodu osobistego
Niestety gdy widzę osoby podobne tobie to umacnia mnie w przekonaniu ,że wyborcy Po/Pisu/Lewicy nie są specjalnie inteligentni. Wybieramy osobę ,która ma de facto zmienić układ sił w polskiej polityce a ty czepiasz się busa ,który zamiast 60km/h jedzie 61km/h co zostało powiedziane na tym filmie argument kompletnie niemerytoryczny ,ale trudno liczyć na merytorykę patrząc na styl twoich wypowiedzi. A gdy mówisz ,że jestem na identycznym poziomie intelektualnym co Pan Janusz to pozostaje mi tylko podziękować ,że uważasz mnie za osobę tak bardzo inteligentną.
Ps. I pewnie jeszcze jak pisowskie limuzyny szalały na drogach to było w porządku.
O, kolega Upiorek
Różnica pomiędzy nami jest taka ż ciebie bawią debile na drodze. Mnie nie. Ponieważ ja z niej korzystam. Gdybyś miał prawo jazdy to wiedziałbyś że zostało złamanych parę przepisów i stworzono zagrożenie na drodze. Jak nie stosować ad personam skoro takich bosaków jak ty takie zachowania cieszą i bawią. Jesteście siebie warci.
Prędkość dopuszczalna w mieście to 50 km/h. Widzę ze specjalnie inteligentny nie jesteś ponieważ nie masz prawa jazdy. Gdybyś miał to wiedziałbyś jakie paragrafy ruchu drogowego zostały złamane.
Jeżeli ktoś uważa ze samochód to zabawka to oznacza ze jest głupcem. Samochód to maszyna do zabijania. Kierowca ma cała swoja uwagę skupić na prowadzeniu pojazdu. Wiesz co to sekunda. dla ciebie nic ale dla samochodu przy prędkości 60 km/h oznacza przejechanie 17 metrów. Dowiedz się o ile zwiększa sie droga hamowania przy 60 km/h. ile wynosi przy 50km/h. Jaki jest czas reakcji skupionego kierowcy a jaki rozproszonego. Jaki jest czas reakcji układu hamulcowego. Pasażer może tego nie wiedzieć. Kierowca musi. Ale jeśli pasażer zezwala na kretyńska zabawę na drodze i jeszcze go to bawi to świadczy o tym ze jest na tym samym poziomie co kierowca.
Samochód zabija. W naszym XXI wieku na polskich drogach zginęło ponad 86 000 ludzi. Nie umarli a zostali zabici.
Dziękuje za prezydenta który nie ma zwykłej wyobrażni ani wiedzy czym może być samochód gdy za kierownica siedzi debil którego tam posadził.
Po 23 jest to 60km/h. Wiesz z jaką prędkością i o której godzinie jechali?
Wiki w formie
Abstrahując już od dyskusji, ten przepis chyba został zniesiony, bo byliśmy jednym z nielicznych, jak nie jedynym krajem z takim zapisem
A skąd wiesz że była 23 h. Debata sie skończyła przed 22.
Było ciemno
Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.
W środę zachód słońca był o 20:08.
XDDDD
Ja tam lubię Wiktorka, dobry jest XD
Nie znam waszego slangu. Ja polak jestem.
A nie Polak?
Brak szacunku do polskiego narodu? Czy Ty w ogóle możesz nazywać się Polakiem? Śmieszy Cię to? Dno intelektualne, żeby Polak napisać z małej litery to trzeba w przedszkolu z Bosakiem w jednej ławce siedzieć