Wybory prezydenckie

Nie. To nazwa betonu. W kontekscie twoich XXX

Znalazłeś już wadę linugza, na którą jojczę?

Muszę cię zmartwić prawko mam a i kilometrów zrobionych mam dużo. Co do tej prędkości to pewnie na kursie nie powiedzieli ci ,że można prędkość podnieść za pomocą znaków. Kierowca powiedział ,że obowiązuje 60km/h więc ja mu wierzę bo to on obserwował drogę. A co do innych przepisów to proszę cię o podanie ich bo ja nie widziałem złamania jakiegokolwiek przepisu.

@anon741072 Taki przepis nie został nawet uchwalony ,ale prawdopodobnie będzie , ale na ten moment na pewno go nie ma.

Co tu się odstallmania? Miało być o wyborach, a jest o wiktorku, prawku i innych głupotach.

Cisza wyborcza :stuck_out_tongue_winking_eye:

Jak nie ma jak jest.

A wakacje w tym roku już były? Kwarantanna to nie wakacje :smiley:

Jak przeczytasz ten artykuł to się dowiedz ,że oni to by tak chcieli w wakacje. Ale projekt musi jeszcze przejść przez radę ministrów i sejm , więc te wakacje też nie są pewne. :slight_smile:

Na razie można pomykać sześćdziesiątką :slight_smile:

Nie wiem jak wy umiecie tak szybko chodzić :confused:

Lekcje odrobiłeś?

No tobie pomagałem. Przecież chodzisz do tego no… gimnazjum podobno.

Od września dopiero, o ile kwarantanna puści.

Ja po debacie telewizyjnej mam pewien problem i dysonans na kogo mógłbym oddać głos. Wcześniej byłem przekonany do Bosaka, teraz trochę w kierunku tego gościa z Radia Maryja.

Co do wyborów - nie wyobrażam sobie by w jakimkolwiek innym kraju w Europie czy na Świecie ludzie sami sobie by urządzali taki pierdolnik prawny. Rząd zadecydował, że chce urządzić wybory korespondencyjne (które PO niegdyś popierało), ale “opozycja totalna” która jest na nie, bo nie, zaczyna dewastować jak niegdyś Unia Wolności wspólnie z AWS, która sprzedawała wszystko za byle co i w jakichkolwiek ilościach. Burdel taki, że sam prezes Alcerol Mittal z Francji przyjeżdżał zdziwiony, że Polacy chcą mu wepchnąć swoją dobrze prosperującą hutę za bezcen. Teraz zachodni właściciel chce ją wygaszać, a ja muszę zamawiać nierdzewne rury bezszwowe z jakiegoś magazynu w Niemczech, bo nikt nic nie produkuje w Europie. Outsourcing materiałów z Indii… a płacę i tak jak za zboże, więc koszty produkcji obniżone, ale cena wciąż ta sama.

Gdy w mediach pojawiła się “setka” o kopertach wyborczych rozrzucanych w jakimś Pcimiu Dolnym to mi osobiście ręce opadły. Słyszał który aby podobne numery odwalano w USA czy Niemczech? To jest jakaś polska przypadłość, że gonimy do autodestrukcji. Fajnie, nacieszylim się niepodległością i demokracją po '89 - to który chce nas zając byśmy mogli wspólnie zacząć przeciw nowemu zaborcy spiskować?

Pamiętam, jak w 2015 wyborcom PO gacie w kroku pękły na wieść, że ich kandydat jednak poległ z byłym członkiem Unii Wolności i obecnym członkiem PiS 3 kategorii. O czym to świadczy? Komorowski w takim starciu okazał się nawet niegodnym konkurentem dla memicznego szeregowca, którego nikt nie znał. W takim starciu PiS mogło wystawić nawet analfabetę w postaci Kononowicza i wygrałoby z jeszcze większym marginesem, bo ten przynajmniej był rozpoznawalny.
A teraz wystawili plącącą 3-po-3 pomponiarę co to dubluje efekt “Ogórek + Miller”, bo w tamtym duecie kandydatka też nic do powiedzenia nie miała. Tylko w tym przypadku Budka świadom kogo jego partia na wyścig prezydencki wystawiła nie ukrywa, że to skończona… Ogórek przynajmniej była ładna.

Głosowanie na kogokolwiek w starciu z Kidawą ma sens, bo wszyscy pozostali mają przynajmniej coś do powiedzenia.

Ja nie jestem za PO ,ale wybory korespondencyjne nie są złe, tylko sposób ich przygotowania. Kto to widział ,żeby rząd sam sobie organizował wybory ,przecież to jest iluzja wyborów. Po za tym widzisz to ,że po było za korespondencyjnymi a nie widzisz ,że PiS był przeciw? To dopiero trzeba mieć tupet być przeciw na minimalną skalę a potem być za na olbrzymią.

Nie masz. Na szczęście I to widać po tym co piszesz. A kierowca tamtego to debil. Powinno mu się zabrać prawo jazdy. Wiesz dlaczego? Nie wiesz. Ty nawet nie rozumiesz co on zrobił.

Ehh. Twierdzisz ,że złamał jakieś przepisy tylko sam nie wiesz jakie, no niestety w ten sposób nie brzmisz poważnie jeśli wiesz jakie to je napisz jak nie wiesz to przyznaj się do błędu i tyle.

ps. Co do twojego mniemania czy mam prawo jazdy , ludzie sami ocenią kto tu nie zna przepisów mam wrażenie ,że usilnie próbujesz mi wmówić coś czego nie ma ,zastanawiam się czym to jest podszyte i mam pewne podejrzenia ale zostawię je sobie.

Robal, o czym Ty mówisz. To o czym mówisz to tyczy się najbiedniejszej części Holandii lub Polaków pracujących po szklarniach w NL. Weź człowieku wyjedź, pomieszkaj 6 lat w Amsterdamie i pogadamy.

Ty serio myślisz, że podatek w NL jest na poziomie 2.5 procent? Masakra xd. Zapomniałeś również dodać, że ubezp w Holandii jest obowiązkowe i procz tego że zabierają 32 procent (biedacy), 49 procent (bogatsi), to jeszxze płaci się ubezp medyczne od 90 eur miesięcznie. Nie no, grubo, koleś wyjechał kilka razy na pomidory i myśli, że tam pieniądze z nieba lecą.

Ja wiem jakie a ty jak pójdziesz na kurs prawa jazdy to też się dowiesz.