Dalej leży i kwiczy. W ogóle nie mogę nic napisać, znika okienko. Strona skacze, jednym słowem “lipton”…
Teraz kliknąłem w edytorze podczas pisania prawym myszy i wyskoczył chat, ja pierniczę, lol x 2
Otwarcie chatu i hamburgera w wątku po przejściu z głównej do wątku, strona zawieszona, efekty jak na zrzucie:
Autor plugina ma najwraźniej problemy, żeby to wszystko ogarnąć, ale się stara
Są spore problemy, większe niż ze starym. Ale niech zostanie, ja bym go nie wyłączał. Lepszy SB niezbyt sprawny niż jego brak.
A mnie to wnerwia… powiadomienia co chwilę i nie da się tego wyłączyć. A przynajmniej nie wiem jak
Mam dokładnie to samo… zwieszki strony po otwarciu czatu.
W ogóle wygląda na to, że to, co wyślę na SB, w ogóle się nie zapisuje.
Posmarować smalcem ten cały czat, wynieść do lasu i liczyć, że jakiś wygłodniały zwierz rozszarpie go na kawałki.
Przecież on rozwala wszystko, strona się jakoś przesuwa w prawo, zamraża to co się pisało lub czytało, nie można go zamknąć… a na dodatek muli i nie wyświetla tego co się pisze.
Ja rozumiem wszystkie uwagi, bo sam widzę te bugi.
Tak sobie jednak myślę, że niektórych w zgłaszaniu i wytykaniu tych błędów idą o kilka kroków zbyt emocjonalnie. Jeśli ktoś faktycznie ma takie problemy z czatem, to jest bardzo proste remedium - nie klikać w niego i nie używać, tak jakby go nie było, wtedy żadnych problemów nie ma
Genialne rozwiązanie …
Ty chyba jednak rozminąłeś się z powołaniem, bo powinieneś zostać doradcą ministra zdrowia w rządzie PiS.
Nie dział państwowa służba zdrowia - remedium bardzo proste: nie korzystać …
A może jak to się robi normalnie: wyłączyć i nie dawać userom, póki nie zostanie poprawiony?
Po co wqrwiać ludzi?
Wyświetla, wtedy gdy używasz go na głównej, podpowiem, wszystkie problemy z chatem wychodzą w wątkach, nie zalecam tam go używać.
@tomekb nie chodzi o marudzenie, tylko na produkcji mamy jakiś półprodukt, który więcej miesza niż jest z niego pożytku, mi też brakuje chatu jak go nie ma, bo lubię sobie coś pospamować z innymi. Ty przechodzisz przy każdej krytyce w postawę wściekłego Kaczora
Niektórzy (w tym ja) wolą jednak ten SB (to jest shoutbox, a nie żaden czat, nazywajmy rzeczy po imieniu) mieć, nawet jeśli nie działa on do końca prawidłowo.
Ale skoro działa on teraz prawidłowo tylko na głównej - to może włączyć go właśnie tylko na głównej, a w działach i wątkach go nie wyświetlać?
Zawsze SB był tylko na głównej, więc żadna strata to nie będzie
Tak właśnie zrobiłem.
A nie można go udostępnić przynajmniej w formie osobnej strony: https://forum.dobreprogramy.pl/t/kanal-ogolny/520024/7232 ?
Hej,
Tomek, no właśnie ile?
Pozdrawiam,
Dimatheus
I dobrze. W ogóle powinna być opcja jego wyłączania - ja bardzo rzadko z niego korzystałem, a nie jest mi potrzebny. Jak chcę coś załatwić to korzystam z PW.
Wasza “ostrość” …
A na czatach kto najczęściej siedzi?
Moim zdaniem właśnie Ci którzy najwięcej wkufffiają innych …
bo jak już skończą trollowanie poważnych tematów (poważnych = takich z prawdą w prawdzie) to idą na czaty powiadomić “nety” że nie smakuje im kawa bo akurat za oknem pada a szef kazał to i tamto ale się nie da bo boli głowa itp. itd.
Czaty to bzdet!
Wchodzi sobie “normalny” nienawiedzony user na czata i co widzi wieczorem?
- bru, bru… xD
- ha, a co ha?
- ja no ju xD ha … xD xD
- zapomniałem że by bru tam coś tam xD xD xD
i co taki user z pogawędki młodych operujących potocznym C#dlaKaftaniarzy zakuma???
Moim zdaniem czaty to zawalipupy forumowe. Wątpię by ktoś poważny miał na to czas.
Na każdym tego typu czacie w forach (SB i inne) jest syf pozbawiony logiki i sensu rozmowy.
Nikt też nie przewija tego syfu o dzień wstecz by dowiedzieć się o czym akurat się obecnie “gaworzy”.
PS. C#dlaKaftaniarzy = język potoczny młodego polaka który rozumie tylko młody i to na dodatek taki który biega w białym “kaftanie” po oddziale zamkniętym. Niestety!
Moim zdaniem DP jest jeszcze “za poważne” by “dziergać” taką piaskownicę u siebie bo ani to mądre ani potrzebne.
Brawo! Nareszcie.