Otóż vortal portalem, ale blog to jakby nie patrzeć jego część.
Otóż gdy dodamy pierwszy wpis w danym miesiącu i nie jest on zatwierdzony to i tak wyświetla się na liście miesięcy w których są wpisy np. Październik.
Wchodzimy a tam:
Otóż vortal portalem, ale blog to jakby nie patrzeć jego część.
Otóż gdy dodamy pierwszy wpis w danym miesiącu i nie jest on zatwierdzony to i tak wyświetla się na liście miesięcy w których są wpisy np. Październik.
Wchodzimy a tam:
Ardziej , nie rozjechała się coś stronka przypadkiem przy okazji ?
No właśnie nie
http://www.dobreprogramy.pl/Ardziej,Pazdziernik,2011
Sprawdź sam bo póki co ciągle czekam na opublikowanie wpisu
No tak wpis widnieje (=?) ,ale stronka również jest rozjechana Nakłada się “Blog nie zawiera wpisów z podanego okresu” na “Archiwum wpisów - Październik 2011” A więc drugi błąd
Październik się dodał, ale wpisu nie widać.
Po prostu się treści na siebie najeżdżają tak to wszystko okej
Więc w sumie poprawka, błędem jest nakładanie się : “Blog nie zawiera wpisów z podanego okresu” na “Archiwum wpisów - Październik 2011”
Chyba
DevTools’nełem sobie i wychodzi na to iż wystarczyłoby dodać Blog nie zawiera wpisów dać w akapit.
Czekać można na ruch z góry
Belka newsów na górze strony od wczoraj informuje:
Chyba powinno być " zhakowany"…
Trudno to nazwać błędem, nie widzę wątku o pomysłach na stronie. Ale już któryś raz wpadłem w pułapkę w komentarzach. Napisałem coś z drobnym błędem i nie mam możliwości jej edycji co powoduje nieścisłości i pisanie kolejnych komentarzy. Nie jestem pierwszy który na to narzeka, ale nie pamiętam by administracja wypowiadała się na ten temat w pozytywny lub negatywny sposób.
Było już chyba kiedyś zgłaszane.
Było zgłaszane podobne: zglaszanie-bledow-nowej-odslonie-vortalu-t351095-780.html#p2924019
Tylko że tam chodziło o to że między wyrazami był znak spacji niełamliwej zamiast zwykłej a tu cały tytuł jest pisany jako jeden wyraz bez spacji, wizualnie efekt podobny ale od strony technicznej to dwie różne sprawy wymagający innego podejścia do problemu.
Krogulec pod jednym z moich wpisów napisał.
“Ptaszki ćwierkają, że niedługo będzie całkiem nowa odsłona bloga ;)”
Może zmienią jeszcze coś, a nie tylko bloga.
Blog blogiem, a są jeszcze newsy, artykuły itp. rzeczy. Też nie sądzę, by było to wielkim problemem, ale my userzy tego nie zmienimy, tylko administracja, która jak na razie milczy.
kamil10506 , mi się wydaje że za dużo rzeczy do zrobienia, a za mało ludzi i czasu
My tego nie widzimy ale Administracja na pewno nie śpi całymi dniami
Nie śpi, nie śpi, czasami nawet nocami
Blog to nie jedyne co niebawem się zmieni, nie bagatelizujemy niczego o czym piszecie, nawet wówczas gdy konkretnie nie odpowiadamy Cały czas pracujemy nad grubą listą todo. Niektóre elementy są na etapie wdrażania, a inne na etapie dyskusji bo uwierzcie, że czasami nawet wewnątrz redakcji trwają boje dotyczące wizji zmian
Nie, chcemy zmiany wprowadzać stopniowo, ale poczynając od teraz. Obiecywałem, że nowy blog, który zmiany ma zapoczątkować pojawi się w tym tygodniu, zostały już tylko dwa dni więc czas mocno goni. Mam nadzieję, że zdążymy do piątku
Czyli mnóstwo wpisów o nowym blogu się kroi na blogu =P
Zdaje się ,że wcięło przyciski < / > w profilach , i strony przy ulubionych programach.