Zgłaszanie błędów w portalu

Otóż vortal portalem, ale blog to jakby nie patrzeć jego część.

Otóż gdy dodamy pierwszy wpis w danym miesiącu i nie jest on zatwierdzony to i tak wyświetla się na liście miesięcy w których są wpisy np. Październik.

Wchodzimy a tam:

beztytuushv.png

Ardziej , nie rozjechała się coś stronka przypadkiem przy okazji :slight_smile: ?

No właśnie nie :slight_smile:

http://www.dobreprogramy.pl/Ardziej,Pazdziernik,2011

Sprawdź sam bo póki co ciągle czekam na opublikowanie wpisu :slight_smile:

No tak wpis widnieje (=?) ,ale stronka również jest rozjechana :smiley: Nakłada się “Blog nie zawiera wpisów z podanego okresu” na “Archiwum wpisów - Październik 2011” :wink: A więc drugi błąd :slight_smile:

Październik się dodał, ale wpisu nie widać.

Po prostu się treści na siebie najeżdżają tak to wszystko okej :slight_smile:

Więc w sumie poprawka, błędem jest nakładanie się : “Blog nie zawiera wpisów z podanego okresu” na “Archiwum wpisów - Październik 2011”

Chyba :stuck_out_tongue:

Przechwytywanie.JPG

DevTools’nełem sobie i wychodzi na to iż wystarczyłoby dodać Blog nie zawiera wpisów dać w akapit.

Czekać można na ruch z góry :slight_smile:

Belka newsów na górze strony od wczoraj informuje:

Chyba powinno być " zhakowany"…

Trudno to nazwać błędem, nie widzę wątku o pomysłach na stronie. Ale już któryś raz wpadłem w pułapkę w komentarzach. Napisałem coś z drobnym błędem i nie mam możliwości jej edycji co powoduje nieścisłości i pisanie kolejnych komentarzy. Nie jestem pierwszy który na to narzeka, ale nie pamiętam by administracja wypowiadała się na ten temat w pozytywny lub negatywny sposób.

Długie, niełamliwe nazwy tematów wjeżdżają w newsy:

52583687.th.png

Było już chyba kiedyś zgłaszane.

Było zgłaszane podobne: zglaszanie-bledow-nowej-odslonie-vortalu-t351095-780.html#p2924019

Tylko że tam chodziło o to że między wyrazami był znak spacji niełamliwej zamiast zwykłej a tu cały tytuł jest pisany jako jeden wyraz bez spacji, wizualnie efekt podobny ale od strony technicznej to dwie różne sprawy wymagający innego podejścia do problemu.

Krogulec pod jednym z moich wpisów napisał.

“Ptaszki ćwierkają, że niedługo będzie całkiem nowa odsłona bloga ;)”

Może zmienią jeszcze coś, a nie tylko bloga.

Blog blogiem, a są jeszcze newsy, artykuły itp. rzeczy. Też nie sądzę, by było to wielkim problemem, ale my userzy tego nie zmienimy, tylko administracja, która jak na razie milczy.

kamil10506 , mi się wydaje że za dużo rzeczy do zrobienia, a za mało ludzi i czasu :wink:

My tego nie widzimy ale Administracja na pewno nie śpi całymi dniami :slight_smile:

Nie śpi, nie śpi, czasami nawet nocami :wink:

Blog to nie jedyne co niebawem się zmieni, nie bagatelizujemy niczego o czym piszecie, nawet wówczas gdy konkretnie nie odpowiadamy :slight_smile: Cały czas pracujemy nad grubą listą todo. Niektóre elementy są na etapie wdrażania, a inne na etapie dyskusji bo uwierzcie, że czasami nawet wewnątrz redakcji trwają boje dotyczące wizji zmian :slight_smile:

@Cebula: W takim razie, czekamy. Rozumiem że efekty zobaczymy po nowym roku ? ;>

Nie, chcemy zmiany wprowadzać stopniowo, ale poczynając od teraz. Obiecywałem, że nowy blog, który zmiany ma zapoczątkować pojawi się w tym tygodniu, zostały już tylko dwa dni więc czas mocno goni. Mam nadzieję, że zdążymy do piątku :slight_smile:

Czyli mnóstwo wpisów o nowym blogu się kroi na blogu =P

Zdaje się ,że wcięło przyciski < / > w profilach , i strony przy ulubionych programach.