Zgłaszanie błędów w portalu

Ktoś może wie jak dodać wysłane obrazki do wpisu na blogu?

@maksio1:

jakbyś obejrzał dokładnie zrzut to byś widział, że komentarz został dodany i mimo tego jest taki tekst.

Też o tym pisałem w komentarzach

Nie pokazuje znajomych w zakładce Znajomi.

BTW.

Czy to jest oddzielny system znajomych czy powinno pokazywać tych z forum?

Okienko z komentarzami pod programem jakies takie małe i ciasne. Bardziej odpowiadała mi opcja komentarzy ze “starego” DP. Miałem wiekszy wglad w całość a tu to jakbym patrzył przez dziurke od klucza albo na mikro ekraniku netbooka. Podzielcie komentarze na lata i bedzie super.

Jak loguje się na wortalu i przechodzę do forum -> jestem zalogowany

Ale jak najpierw zaloguję się na forum a potem przechodzę na wortal -> nie jestem zalogowany

problem z tlem tylko w operze :frowning:

http://www.mypicx.com/08252009/dp/

WooQash ,

specjalnie dla Ciebie w 4 najnowszych przegladarkach

screenshot8rtb.png

Coś nie gra z avatarami w png z przezroczystością, jest czarne, dodam że na forum jest okej. Firefox 3.5

EDIT

Ale przy komentarzach jest okej, czyli to tylko w profilu

No i kolejny błąd (czyżby “bubel” ewentualnie “alfa”, a nie “beta”…?) - jak już się uda wysłać komentarz, to bywa, że pojawia się wielokrotnie.

w ramce “ostatnio na TechIt” są linki do artykułów z Gamikaze :stuck_out_tongue:

prosilbym o zwiekszenie szybkosci strony, bo pomalu sie otwiera.

Pisałem już o tym. “Pomału” to jest naprawdę niezwykle przyjazne dla strony okreslenie. Muli tak, jakby za każdym odświeżeniem ładowało się z 5 MB danych…

sprawa oceniania programów:

po każdym przesunięciu suwaka następuje wysłanie danych i aby ocenić program trzeba odczekać 4 odświeżenia. Lepszym rozwiązaniem byłaby ocena (przesunięcie suwaka) wszystkich 4 kategorii i przycisk “wyślij”

Może weź pod uwagę to, że strona dopiero co się pojawiła i wzbudza spore zainteresowanie, więc wczytuje się wolniej. Gdy ruch spadnie całość powinna przyspieszyć.

Głupio wygląda “Inteligentna pi3ka” po lewej stronie :smiley:

Przy próbie odtworzenia prezentacji o instalacji Linuksa (wersja Flash, dla wolniejszych łącz) pokazało się coś takiego:

image_id: 1816

uważam, że system a właściwie prezentacja komentarzy pod newsami jest bardzo niedopracowana.

Pojedynczy komentarz zajmuje teraz “trochę” miejsca i przewijanie na koniec jest trochę uciążliwe.

Może lepszym rozwiązaniem byłaby prezentacja najnowszych komentarzy od góry i podział na kolejne strony (jak na forum).

Przecież przy dużej ilości komentarzy ich załadowanie zajmuje trochę czasu a przycisk paska przewijania robi sie cieniutki.

Klawisz END nie przenosi na koniec komentarzy

Po wyskoczeniu okienka logowania po wpisaniu loginu i hasła i kliknięciu na przycisk “zaloguj” nic się nie dzieje. Trzeba zamknąć okno i odswiezyć stronę.

Korzystam z Opery pod Windows.

Vortal także, bardzo wolno działa.

Pozdrawiam

W starych komentarzach pod programami nie wyswietla sie mój avatar mimo ze jestem zalogowany, a dodatkowo jest informacja że nie jestem zalogowany.