Minął dzień, a ja mam wciąż To samo - czy w pracy czy w domu, nieważne na jakiej przeglądarce. Klikając w jakąkolwiek literkę od A do Z wyskakuje mi błąd 404.
Hej,
Mam dokładnie to samo. Przy wyborze liteki, hasha czy hasła Wszystkie, pojawia się błąd 404. Przeglądarka nie jest ważna, bo błąd pojawia się w Firefox’ie, IE 9 oraz Operze.
Pozdrawiam,
Dimatheus
U mnie nadal jest dobrze. Zastanawiam się, czy blokowanie skryptów może powodować taką nieprawidłowość. Mnie przekierowuje memberlist.php?&first_char=b#memberlist i przeglądam na literkę b. Zauważyłem, że chłopaki mają taki link, bez znaku zapytania i wywala im błąd, tak jak ma Bartek7000, co pokazał na SB.
memberlist.php&first_char=a#memberlist
Co Wam robi taki błąd? Mam poziom blokowania średni, i nic więcej, żadnego blokowania skryptów, reklam, żadnego automatycznego uzupełniania adresów www.
Pozdrawiam.
Hej,
To na pewno nie jest zależne od blokowania skryptów, bo takowych nie używam. Więc drążę dalej i… Nie uwierzycie - to jest błąd skórki W chmurach oraz Office 365. Tylko w zielonej linki do poszczególnych liter są poprane, czyli wyposażone w znak zapytania po php, a przed &. Ciekawe. Czas chyba zmienić skórkę na zieloną.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Przydała by się opcja aby koło loginu na stronie głównej świeciło się jakieś małe powiadomienie o wiadomości, która przyszła bez wchodzenia na Forum i by przekierowała mnie ewentualnie na forum i tak od razu wiem że coś przyszło a tak to nie wiadomo. Niekiedy po prostu nie mam po co wchodzić na forum także lepiej by było gdyby na stronie gł. było powiadomienie o poczcie
Jak masz jakikolwiek komunikator XMPP to sobie skonfiguruj konto dp.im, będziesz miał powiadomienia “live”
Zgłaszam to jako błąd - wymuszanie skórek na portalu.
Jestem zalogowany, ciasteczek nie czyszczę, a i tak skórka co jakiś czas się zmienia - ostatnio na tą z Windows Server, a dzisiaj na reklamę Subaru.
Ja rozumiem reklamę, no ale czy trzeba wymuszać na zalogowanych kontach?
No dobra ale nie chcę mieć żadnego komunikatora, bo w robocie przez różne sprzęty się łącze i najlepiej by było na stronie Głównej po prostu i tyle i nic więcej do szczęścia mi nie jest potrzebne
Przyłączam się .
Gdy jest wybrany ciemny layout dla bloga to po dzisiejszej zmianie blog jest absolutnie nieczytelny…
Zgadzam się z semtexem, kontrast jasno szarej czcionki na białym tle jest powalający.
PS: Czarny layout bloga jest w ogóle nieco “dyskryminowany”.
Hej,
Generalnie w obecnej bazie dobrych programów w ogóle nie ma programu Everset, oprócz archiwalnej wersji Everesta Home 2.20. Może coś producent wydawca marudził…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Domyśliłem się, ale zamiast błędu 404 można by zwracać informacje że program już się w bazie nie znajduje.
Hej,
Może i tak - ale jakbyś sprawdził datę publikacji artykułu, to jasno widać, że jest dość archiwalny (07.04.2010) i trudno, by edytować coś, co było w już odległej przeszłości…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dziś, po raz już kolejny, strona wyświetla się całkowicie nieprawidłowo. Zdarza się to co kilka dni.
Nie jesteś z tym sam, CSS się nie wyczytuje, zdarza się to chyba podczas wprowadzania jakichś zmian przez redakcję przy skórkach.
Hej,
A czy próba odświeżenia strony cokolwiek daje czy nie bardzo?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Linki na dobreprogramy.im się zdezaktualizowały - Palringo nie wspiera już Symbiana, Jabbim i Buddymob chyba totalnie zniknęły.