Po przeczyszczeniu ciasteczek itp. też dalej tak masz?
Może korzystasz z jakiś skryptów itp. co Ci to blokują?
Po przeczyszczeniu ciasteczek itp. też dalej tak masz?
Może korzystasz z jakiś skryptów itp. co Ci to blokują?
Ciasteczka wyczyszczone,a co do skryptów,to naprawdę nie wiem jak się tam dostać,i co to jest.Czy trzeba to blokować?
Jaki browser?
Wstyd się przyznać,ale jestem zielony,nie wiem co to jest,to dla mnie jest nie jasne,jak to sie uruchamia,gdzie to się znajduje.Podpowiedz mi.
Powiedz, z jakiej przeglądarki internetowej korzystasz.
Mozilla Firefox 2.0.0.20.
Hmmm, to może zaktualizuj do najnowszej, 3.5?
Więc ja mam dość głupi błąd, bo nie mogę wysłać komentarzy jako zalogowany. Nie działa pod Windows vista pod operą 9.64 i firefoksem 3.5.2, jak i pod Debianem na operze 10 i iceweaselu 3.0.12.
Oj, chyba Tobie coś się -jak to napisałeś? - “pomyrdało”. W2k czyli Windows 2000 (Poffesional) to system typowo desktopowy. Na serwery był Windows 2000 Server.
A co do błędów nowej strony, to wczoraj myslałem może, że to zamulanie to wina mojego dość słabego łącza - choć przecież jak na WWW to przyzwoitego (0,5 MB)
Dziś - z pracy - widzę jednak (10 MB download/ 10MB upload), że ładowanie strony około DWÓCH MINUT to norma… :o
Edit:
Jest jeszcze gorzej:
strona
http://www.dobreprogramy.pl/Witamy-na-s … komentarze
ładuje się około 3 minut - dwa razy próbowałem. Pobierajakieś niesamowite ilości danych (grube SETKI “elementów”!) Za każdym razem niestety rezultat opłakany:
Nie rozumiem, dlaczego wam się na takich szybkich netach tyle ładuje - u mnie neoTP 1mb i ładuje się z 10-15 sekund.
Pozdrawiam!
– Dodane 26.08.2009 (Śr) 11:02 –
koło 300 elementów ale u mnie się nic nie sypie - jaki browser?
Ja maiłem problemy ze zmiana hasła. Mimo że zmiana hasła powiodła się to i tak mogę zalogować się tyko na stare.
Fakt, komentarze pod Operą 9.64 nie działają, ani pod newsami, ani pod wpisami na blogu. Nie komentowałem programów, ale przypuszczam, że jest tak samo.
Natomiast komentarze działają pod IE 8… tylko chyba nie każdy ma ochotę korzystać z tej przeglądarki
Niekoniecznie działają. Raczej nie działają, bo w domu mam IE8 (nie tylko… ) i też komentarza dodać nie mogłem
Puk, puk! Słyszał tu ktoś o nieinwazyjności JavaScriptu? Bez niego nie można się zalogować!
Mi również działają tylko na IE8, tylko się zastanawiam jak mam zainstalować ie na linuksie. :evil:
U mnie nowe DP.pl wygląda tak:
W ogóle może wydać sie to śmieszne ale chyba nowy vortal nie jest dostosowany pod Viste, nie wiem czemu ale wystarczy ze otworze dwie podstrony DP.pl i koniec, trzeba zakończyć działanie przeglądarki bo Brak Odpowiedzi.
Windows Vista, Firefox/2.0.0.20, 1280x800.
– Dodane 26.08.2009 (Śr) 12:07 –
Administracjo, proszę dajcie jak najszybciej możliwość zmiany skórki na poprzednia bo z tej nie da sie korzystać
Opera:
kliknięcie na jakikolwiek banner ładuje nową kartę z bardzo długim sznurkiem, ale nic się nie dzieje. Strona jest pusta.
po wyborze akcji “Pobierz” dla dowolnego programu, strona ulega odświeżeniu (komunikat na górze o czekaniu na pobieranie), ale obrazek statystyk pobierania się już nie ładuje.
Za dużo Javy, strona chodzi jak żółw.
Chyba powariowaliście, na czytanie artykułu na ekranie została mniej niż połowa ekranu
Komentarze - nie znacie funkcji “na nowej stronie/karcie”?
Mam wrażenie, że uważacie iż czytelnicy mają ekrany 30 cali i internet prędkości metra.
Wygląd może być, funkcjonalność osiągnęła magiczne DNO!
-wczoraj nie dało się w ogóle zalogować (dzisiaj już tak)
w operze po kliknięciu wyślij komentarz na chwile strona pokrywa się tłem jak przy logowaniu. Po chwili to tło znika ale komentarz nie wysyła się
-próbowałem w IE7 ale nie mam w ogóle przycisku wyślij może to przez to że do IE nie wgrałem ani flasha ani javy (bo i tak nie używam IE).