Vortal przelogowuje na inne konta po zalogowaniu, screen na dowód: http://i25.tinypic.com/veprie.jpg
Jeżeli ktoś pisał to proszę o usunięcie.Przejrzałem na szybko temat i podobnego błędu nie znalazłem .
Na głównej stronie w bloku nowych tematów na forum pojawiają się “OT’y” ze śmietnika.Załączam zrzut.
Znalazłem mały błąd w opisie programów na Linuksa, choć właściwie jest to to celowe zamierzenie ze strony administratorów. Otóż myślę, że linijka “Dystrybucje” w informacji o programie jest bezsensowna, gdyż na ogół każdy program można zainstalować w każdej dystrybucji, ostatecznie chociażby przez kompilację
Chyba raczej 19" bo u mnie na 24" mam pasy po bokach i średnio to fajne
Dalej nie mogę się zalogować - zła nazwa użytkownika lub hasło (a na pewno oba są poprawne). Poza tym nie mogę też zalogować się na forum (mogę napisać to tylko dzięki temu, że w Firefoksie moją sesję podtrzymuje opcja “Zaloguj automatycznie…”) - na innej przeglądarce przy próbie zalogowania otrzymuję komunikat “Podałeś(aś) nieprawidłową nazwę użytkownika. Sprawdź ją i spróbuj ponownie…”. Co się dzieje?
Dodam, że czyściłem pliki przeglądarki i to kilka razy.
co do zalogowania się w moim przypadku problem ustąpił ale następny problem jest z mobilnym wejściem na stronę. Korzystając z przeglądarki Skyfire w ogóle nie widać menu , strona ładuje się 2 razy dłużej niż normalnie na pc, i problemy są z zalogowaniem ponieważ ucieka co chwila okno z użytkownikiem i hasłem, dopiero po minucie ustaje i zostaje w jednym miejsce gdzie można wpisać normalnie i bez problemów login i pass
Nie mogę pobrać plik demonstracje Rzut okiem na polski Windows 7 RC.
Tak jest ze wszystkimi demonstracjami. Poza tym przy demonstracjach, które miały wersję do ściągnięcia na Linuksa, tej możliwości teraz nie ma.
mała zagadka:
laptop, system Windows 7, Firefox 3.5.2:
-
po wejściu w komentarze nie działa klawisz END i HOME
-
komentarze mogę dodawać bez problemu
Opera 10.10 1733
-
działają w/w klawisze
-
dodanie komentarza nie
IE 8
- klawisze ok, komentarze ok
:o
Dlaczego miniaturki przy programach reprezentujace ich wyglad po naciśnieciu nie powiekszają się?
– Dodane 27.08.2009 (Cz) 3:07 –
Skoro przesuwaja sie te zielone panele i panel z tekstami z forum i inne to czemu nie mozna przesunąc np. tego bloku nowe wersje programów całkiem na prawo tak aby miec po kolei od lewej:
Teksty z forum - część główna (newsy) - nowe wersje programów. A tak tych paneli słupkowych jest troche zbyt duzo upchane a newsy nauboczu.
Nie można otwierać minaturek.
http://www.dobreprogramy.pl/Windows-Mob … 14224.html
Przeglądarka : Opera 10.00 1733 oraz IE8.
Pozdrawiam!
Tym razem nie można dodać komentarza nie dlatego, ze “to nie działa” ale że nie ma jak! Brak jest jakiegokolwiek przycisku, a ENTER nie działa…
Błąd w kolumnie “Najwyżej oceniane”.
Błąd polega na tym, że niektóre programy są ocenione na 10, inne na 10,0. Zauważyłem, że te, które mają 0 po przecinku, mają niższe niż 10 noty w innych kategoriach niż ocena ogólna (wydajność etc.). Pewnie dlatego są niżej niż te, które mają pełne 10, bez przecinka To samo jest zresztą na stronie programu - tam również ocena nie mieści się w zielonym kwadraciku
EDIT:
Zapomniałem dodać, że aby zobaczyć problem, wystarczy sprawdzić spolszczenie Flashgeta. Albo któryś program z kategorii spolszczeń, który ma 10,0. Tak ja znalazłem ten błąd.
– Dodane 27.08.2009 (Cz) 12:52 –
I jeszcze jedno: czy licencja GPL w opisie programu zawsze będzie prezentowana jako “Inna bezpłatna”?
ja chciałbym zgłosić problem z tym, iż jak chcę dodać komentarz, np. do newsa o nowym vortalu to kiedy klikam na “Wyślij” to przeglądarka mi się zawiesza i nic nie da się z tym zrobić. Trzeba Ctrl+Alt+Del i wyłączyć proces.
Używam Firefox 3.5.2.
Na innych przeglądarkach też tak jest? Może wina dodatku jakiegoś?
na IE8 po napisaniu komentarza niby jest OK, ale komentarza nie widać, a z tego co wiem to teraz one się pojawiają od razu więc możliwe, że to wina któregoś z dodatków u mnie w FF
Mi zawsze wyskakuje coś w stylu "komentarz został zgłoszony do oczekujacych do moderatora (nie wiem teraz jak to dokładnie) - więc chyba jednak nie idą od razu.
http://www.dobreprogramy.pl/Wideorelacj … 13989.html na tej podstronie po prawej u góry jest jakaś mała ramka z wpisem “ss”
Jeśli można, to poprawcie coś z szybkością wczytywania nowej strony. Teraz nie da się korzystać z vortalu:
Powyżej czas odświeżenia strony po naciśnięciu F5. Łącze UPC 2 Mbit/s.
Poprzednia odsłona strony wczytywała się w najgorszym wypadku 10 sekund. Średnio 4-5.
Mi nawet w nagorszej sytuacji stara strona sie nie wczytywala wiecej niz 5s, teraz 10-15s to standard.
Testowane na:
Windows 7:
-
Mozilla Firefox 3.5
-
Internet Explorer 8
Debian Lenny 5.0:
-
Mozilla Firefox 3.5
-
Opera 10