Przez chwilę były jakieś problemy z otworzeniem DP, też miałem podobny koumikat.
Ogólnie, dzisiaj DP muli jak nigdy. ;/
Nie zauważyłem, u mnie chodzi szybko i stabilnie. Wczoraj (18:00-21:30).
W poprzedniej wersji,gdy kliknęło się na ,Programy’’,otwierała się lista z programami,internet,multimedia,zabezpieczenia,itp.Pod spodem tego,był cały alfabet,gdzie pod każdą z tych literek kryły się programy zaczynające się właśnie na tą literkę na którą kliknąłem.Dlaczego teraz tego nie ma?
Nie wiem co się dzieje… używam przeglądarki Opera 9.64 i bardzo ją sobie chwalę… od kiedy pojawił się ten nowy DESIGN strona dobreprogramy.pl na moim kompie zachowuje się jak Windows Vista na leciwym lapku… kiedy tylko wpiszę adres większość strony się wczyta następuje totalne zamulenie Opery… wszystko zwalnia jakby przeliczało GB danych! Możecie mi powiedzieć co się dzieje? Odrazu powiem że nie zrezygnuję z tej przeglądarki…
Kiedyś działało teraz działa jakby chciało a nie mogło dajcie znać kiedy to naprawicie… na dzień dzisiejszy vortal jak dla mnie nie nadaje się do użycia… nie mogę nawet przewijać strony tzn mogę… ale trwa to tyle że mógłbym spokojnie iść na kawę
PS. Problem występuje tylko na tej jednej jedynej stronie… moja opera przechodzi ACID3 100/100
Widać spowolnienie ładowania się strony
Czy ktokolwiek zajmuje sie jeszce strona dobreprogramy?
Zmiany byly ponad tydzien temu, i do tej pory nie widze zadnych zmian na lepsze, na najnowszej operze w ogole nie wczytuja sie style , strona wyglada jak robiona przez 13 latka, nie dziala dobrze zoom , przy powiekszeniu 120% + ucina strone po bokach, ja rozumiem, ze moga byc drobne problemy dzien czy dwa, ale strona nie nadaje sie do uzytkowania od wielu dni, to jest niepowazne.
Na zdjeciu- tak wyglada w operze.Oj stracicie duzo czytelnikow,internet nie znosi prozni,a ja praktycznie przestalem wchodzic na DP, bo sie wzrok wypala od tych kolorow.
Jako, że bardzo często jestem na tym portalu chciałbym podzielić się swoją opinią na temat nowego wyglądu dobreprogramy.pl. Pod względem graficznym strona wygląda o wiele ładniej niż poprzednia wersja, ale… No właśnie jest jedno ale. Teraz aby wejść na dobreprogramy.pl mogę spokojnie wstukać adres i napić się kawy :(. Strona zrobiła się strasznie mułowata :(. Nie wiem, co jest tego przyczyną. Przy łączy 512 kb nie możliwe, aby to było przyczyną ponieważ na poprzedniej wersji strony wszystko śmigało doskonale. Po całym tygodniu zaczynam powoli się przenosić się na Dziennik Internautów www.di.com.pl. Szkoda, bo lubię ten serwis :(. Mam nadzieję, że się polepszy.
Pozdrawiam
Tomek
Ciągle nie jestem wstanie dodać komentarza spod Opery 9.64, z IE8 udaje się od razu.
Błędem to nie jest, ale czy ktoś w ogóle aktualizuje Vortal?
Nadchodzące wydarzenia: HOT ZLOT
Polecamy: HOT ZLOT
Gorący temat: HOT ZLOT - transmisja na żywo
Jakby co to szukam dodatkowego zajęcia i z chęcią pomogę 8)
moduł program tygodnia: w zeszłym tygodniu (od wtorku konkretnie czyli od nowej werrsji) program wyświetlany w tym module zmienił się z 3 razy, wczoraj był inny niż w sobote jezcze i dziś znów jest inny (Opera): to chyba nie jest normalne?
Jaki dzień tygodnia jest dla tego modułu 1 dniem tygodnia?
To jest nieaktualna wersja przeglądarki (chociaż kiedy wysyłałeś tego posta była jeszcze aktualna). Zaktualizuj Operę do wersji 10 i sprawdź.
Czy wam też tak okropnie strona zamula? Czasami trzeba czekać nawet do 2 minut na załadowanie się strony! Działam na Operze 10, komfort korzystania ze strony jest tylko, kiedy odpalę tą stronę na Opera Turbo. Weźcie się za siebie i przenieście stronę na szybszy serwer lub chociaż zoptymalizujcie obecne. Ja już nie mogę znieść tej szybkości strony! Coś strasznego…
naprawdę aż tyle ??
Na niektórych łączach to całkiem możliwe. Np. jeśli ktoś łączy się przez net komórkowy GPRS.
Witam,
a mi się taki błąd pojawił przed chwilą. Wysyłałem posta i …
General Error
SQL ERROR [mysql4]
User dp-forum already has more than ‘max_user_connections’ active connections [1203]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Po 10 min znowu to samo, lecz teraz jak dałem odśwież.
Pomimo, że ktoś wcześniej już to zgłaszał (a nie wylkuczone że i ja sam jeszcze pezed zlotem ) powtórzę to co dziś dalej daje znać o sobie:
-
Bardzo wolne działanie strony.
-
Brak możliwości przesuwania kursora w polu dodawania komentarza klawiszami strzałek
-
Brak… przycisku “wyślij” pod komentarzem i w związku z tym brak możliwości dodania komentarza.
-
Częste wyświetlanie tekstu:
" 500
Co się stało?
Wystąpił problem techniczny, który uniemożliwił wyświetlenie żądanej strony. Prawdopodobnie spowodowane jest to aktualizacją silnika obsługującego vortal. Możliwe też, że nasze serwery są zbyt obciążone żeby obsłużyć wywołanie, doszło do ich uszkodzenia lub komplikacji podczas działań administracyjnych.
Najmocniej przepraszamy, pracujemy w tej chwili tak sprawnie jak tylko potrafimy, żeby przywrócić dostępność serwisu. Prosimy o wyrozumiałość i sugerujemy spróbować ponownie za jakiś czas."
Niby OK, aktualizacja, ale zgłaszam, bo jednak występuje.
- Brak mojego awatara przy komentarzu (oczywiście takowy posiadam, jestem zalogowany itd. itp.)
Po wejściu na gł. stronę vortalu nie widać forumowych tematów w "ostatnio na forum ", ale tylko wtedy kiedy włączony jest Adblock PLus, tak jak na screenie:
Ja już mogłem to robić.
Ja jakoś mam ten przycisk