Może jakiś Adblock czy coś ci blokuje.
Może to nie o wersji pecetowej, ale… Na Tapatalk 4 nie idzie się zalogować na dobreprogramy.pl
Na 10000% wpisuje dobry login i hasło, daje zaloguj i nic się nie dzieje. Po 3 próbach wita mnie informacja że logowanie zostało zablokowane na 15min i to wszystko. Czy administracja mogłaby to naprawić?
Przecież tapatalk jeszcze nie działa. Chyba że coś przegapiłem.
Ponoć co poniektórym działa, aczkolwiek nie jestem tego pewny bo różnie bywa z użytkownikami internetu. Może faktycznie dopiero nad tym pracują i dlatego nie mogę się zalogować
Co nie zmienia faktu, że byłby kisiel nie powiem gdzie gdyby tapatalkowa wersja już działała
Tapatalk nie działa, to są dopiero testy.
Faktycznie ostatnio można już się zalogować na forum, przeglądać prywatne wiadomości etc.
Gratulacje za wychwycenie tej subtelnej zmiany, ponieważ wprowadziłem ją wczoraj Jednakże wchodzicie na własną odpowiedzialność jeszcze, w razie czego będziemy odkręcać zmiany.
Ja na razie nie zauważyłem nic niepokojącego w działaniu tapatalka, fajna sprawa nawet O i widzę że można edytować posty, sprytna ta aplikacja
Windows7,IE11, kopiuj- wklej ,nie działa na nowym forum od początku. Było już zgłaszane ale jakoś pominięte.
Nie jest to pominięte, w IE11 wprowadzono kilka zabezpieczeń, które teoretycznie mają na celu zabezpieczenie danych w pamięci, oczywiście również ze schowka. Jeśli więc strona próbuje przy pomocy JS uzyskać dostęp do takich danych to zaczynają się problemy z wykonywaniem się skryptów na stronie. Niestety jakiekolwiek zmiany w kompatybilności z IE11 pojawią się dopiero w przyszłej wersji forum IPB 4.0.
W nowej wersji regulaminu przemycona została “niedoróbka”:
Coś nie tak jest z uprawnieniami dostępu - goście mogą pisać posty: http://forum.dobreprogramy.pl/temat/464754-czy-to-prawda-%C5%BCe-adsl-w-neostradzie-atakuj%C4%85-hakerzy/#entry2982268
Raczej konto zostało usunięte
Po jednym poście?
Po dwóch.
Odpowiadając dziś w temacie (mój post z zauważonym błędem) zauważyłem, że próba podania “MARGIN-LEFT: -40px;”, czy to w “kodzie”, czy to w “cytacie”, powoduje usunięcie całości prócz średnika.
Edit: Napisanie deklaracji dla lewego marginesu nie daje się normalnie napisać ogółem w całym poście (dlatego powyższe jest dużymi literami napisane).
W temacie http://forum.dobreprogramy.pl/temat/465117-resetreboot-routera/ z jakiegoś powodu jestem wylogowany. Jestem wylogowany tylko i wyłącznie w wyżej linkowanym temacie, pomimo tego, że normalnie jestem zalogowany na forum (żeby napisać ten post, nie musiałem się logować, w innych tematach również jestem zalogowany).
A próbowałeś czyścić ciastka?
Problem sam zniknął po chwili, widocznie albo to błąd po stronie serwera, albo admini coś grzebali w skrypcie forum.
Zbędna dyskusja poleciała do osobnego tematu. Przypominam, że w temacie tym zgłaszamy problemy z nowym forum, a nie dyskutujemy o tym, co powinno być obowiązkami moderatorów.
błąd na forum przy próbie edycji postu, nic tu nie działa, przywróćcie poprzednią wersję forum !
Przeglądarka: FF 30 a1, aby wprowadzić zmiany musiałem użyć IE11, na FF nie dało rady nic nie działa, klikam w przycisk edytuj i nic się nie dzieje, brak reakcji, jakby nie działał falsh, java. Wyłączyłem adblocka i skrypty i dalej to samo. Wszystkie dodatki i wtyczki aktualne wiec co jest ?