Bo znowu się nagle zepsuły.
Hej,
Czyli tym samym potwierdzasz, że zmienia się target, do którego ma trafiać portal.
Oj, z takimi danymi tez chętnie bym się zaznajomił.
Podoba mi się taki pomysł. +1
Zgadzam się całkowicie! Nic dodać, nic ująć!
Widocznie to taki fejczer, a nie bug.
Pozdrawiam,
Dimatheus
[off topic]
Po ostatniej aktualizacji systemu (z 10 lipca) do wersji 10.0.15254.490 u mnie działa to poprawnie. U Ciebie też powinno być ok.
Działa, działa, dzisiaj rano zauważyłem. Aktualizacja systemu poszła u mnie dzisiaj o ok. drugiej w nocy - system nie chciał wstać, ale potem sobie jakoś poradził - bateria padła tuż po aktualizacji i konfiguracja się zawieszała. Swoją drogą zastanawia mnie, dlaczego Windows Update w ogóle podjął się aktualizacji przy niskim stanie baterii - ok 50% musiało być.
Może było a nie przemyślał, że zeżre z 45%.
To się przeliczył. Zresztą pamiętam, że zazwyczaj jest limit do 60% naładowania, a tym razem coś chyba nie pykło - jak już wstał to miałem jakieś 30%, ale dłuższy czas się już ładował po USB. Bateria w tym telefonie też nie jest pierwszej świeżości i potrafi przy 20% wyłączyć telefon - nie nagle, ale spokojnym wyłączeniem, po czym po ponownym włączeniu działa jeszcze trochę. Myślę, że aktualizacja trochę przycisnęła baterię i już nie starczyło na rozruch. Dobrze, że nie siadło w trakcie aktualizacji tylko tuż po.
He he, u mnie wczoraj tuż przed północą. Ale robiła się dość krótko - około 20 - 25 minut całość.
Faktycznie dziwne. U mnie było 100% i własnie zamierzałem go odpiąć od ładowarki, gdy zobaczyłem znajome kółeczka
Ja grałem w Far Cry 4, telefon leżał przede mną i nagle widzę, że coś za dużo się chyba na ekranie dzieje, szybkie spojrzenie i zębatki. Po jakiejś godzinie chciałem zobaczyć czy wsio ok, a tu zonk i telefon nie reaguje na nic. Reset z pomocą Power i w Vol-, boot , logo Windowsa i ciemność. Po podłączeniu ładowarki ekran się zapalał i dalej widziałem logo Windowsa - czyli bootloop i przyciski nieaktywne.
Tak jakoś od pół roku psioczę o tym, że chcę wymienić telefon, ale niech najpierw się ten zajedzie na śmierć. Już myślałem, że ten czas właśnie nadszedł. Oczywiście jak w przypadku karty graficznej ponad rok temu przyszło to w nieodpowiednim momencie…
Ale żeby nie było offtopu za dużo - DP działa elegancko i nic już się nie sypie, tyle że dalej nie ma odnośnika z forum do portalu i trzeba ręcznie wklepywac adres.
Offftop 2:
Jak macie Radeona to nie instalujcie najnowszych sterowników. Nie działa skalowanie i jakakolwiek zmiana rozdzielczości na inną niż maksymalna, natywna monitora skutkuje wyświetleniem obrazu nierozciągniętego na cały ekran, przypiętego do lewego górnego rogu z gratisowym testem na epilepsję. Powyżej tej rozdzielczości zamiast obrazu mamy poziome pasy z wyłączeniem rozdzielczości 4K gdzie wsio jest git - co jest totalnie powalone Powrót do 18.5.1 wskazany jak najbardziej…
Dwie potyczki jednego wieczoru… a ja tylko w Far Cry chciałem pograć…
Z aktualizacjami opcjonalnymi - do Radeonów - miałem już za dużo problemów, zawsze coś nowego się psuło… Teraz instaluję tylko w pełni stabilne wydania, nie ma co się męczyć i tracić czasu
Od trzech lat (tyle posiadam karty amd) takich nie widziałem.
Coś nie przykładają się do tych sterowników, instalując tylko stabilne wydania błędów prawie nie uświadczyłem. Inaczej było z opcjonalnymi, prawie za każdym razem coś było nie tak
Powiem tak. Próbowałem wyłączyć powiadomienie o odpowiedziach o tym temacie poprzez maila.
Nie udało się
Musiałem wejść na forum, zalogować się, znaleźć temat, nauczyć się jak przewinąć szybko na sam dół (253 odpowiedzi, scrollowanie to ciekawe “doświadczenie”) i znaleźć jak “wyciszyć powiadomienia”.
Jest na sali geniusz który to “wymyślił”?
@edmun Po prawej stronie tam gdzie “licznik odpowiedzi” jest też suwak do przewijania, nie trzeba scrollować
Jak napisałem. Po jakimś czasie zrozumiałem jak znaleźć się na dole bez przewijania.
Natomiast mimo odznaczenia że nie chce otrzymywać powiadomień i tak dostaje maile.
Ktoś coś wspomniał że bug mobilny, ale ja korzystalem z komputera więc nie rozumiem ck ma wersja mobilna do niemozliwosci usunięcia subskrypcji.
No i jak tam widoczność bloga? Poziom zmalau, urus? A może Ursus?
Smalał, ale morze misie wydaje.
Teraz na desktopowej wersji widać trzy kafle:
Czyżby stary layout lepiej się sprawdzał, a nie to dziwaczne, oskryptowane “cudo”? Zaraz wróci stary sposób wyświetlania kafli?
Co do blogów to myślałem, że okienko z ostatnio zaktualizaowanymi programami zamieni się miejscami z okienkiem “ostatnio na blogu” . Po zmianie o blogach się zapomina, bo nie rzucają się w oczy w ogóle.