Zmiany na portalu wyglądają na gorsze

Ok, dzisiejsze zmiany są na 5+ (znacznie lepiej wygląda na ciemnym motywie , jak coś). Mobilka nadal wypada najlepiej, dobrze, że powróciły kafle, szkoda, że nadal nie ma awatarów przy wpisach blogowych. Ciekawe kiedy zmiany większa rewolucja na głównej bloga.

2 polubienia

U mnie jest tak, że między tym artykułem na stronie głównej “Produkcja dysków twardych jest nieopłacalna – Western Digital zamknie kolejną fabrykę”, a artykułem tym: " TechMoto " jest bardzo duża biała przestrzeń i muszę kawałek tej białej przestrzeni przewijać myszką do tego by zobaczyć artykuł " TechMoto ". - Przed Waszymi zmianami czegoś takiego u mnie nie było, a teraz to jest od dłuższego już czasu i wkurza mnie to niebotycznie. Okropne to jest. Możecie to naprawić ?? albo coś z tym zrobić ? To jakaś porażka z tym!
Mam tak na laptopie w przeglądarce Edge.

Wkurzające jest to “techmoto” i “smartdom” między wpisami. Jak kogoś ciekawią te kategorie to sobie kliknie z górnej “belki” !

5 polubień

Da się to naprawić o czym pisałem ? Było kiedyś fajnie i ładnie wyglądało, a teraz się posypało i wygląda beznadziejnie i lipnie. Mam nadzieje, że to naprawicie ???

Krowiaste techmoto i smartdom.

Bez tego strona schludna.

1 polubienie

Hej wszystkim :wink:

Nikogo nie ciekawi co robi przycisk ze strzałką w dół obok tytułu każdej wydzielonej sekcji tematycznej (startowe sekcje TechMoto i SmartFom) na stronie głównej portalu? :slight_smile:

Mnie nie.

Nikogo nie ciekawią te sekcje :laughing:

3 polubienia

Ktoś zdominował bloga :wink:

3 polubienia

Wyłącz blokowanie reklam.

Chyba nie.

Nikogo nie ciekawi bo wszyscy omijają te kategorie jak ognia.

2 polubienia

Nie ma tam źle z tymi kategoriami, teraz przynajmniej można wybrać kategorię :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Podkategorie.
Kategorie, to są przykładowo na Nowe wersje:

Albo nie widzę strzałki obok tytułu?

Powiększam, najeżdżam kursorem i mam nic…

Kto taki ?

FYI

Hmm… ?

“obok tytułu każdej wydzielonej sekcji tematycznej (startowe sekcje TechMoto i SmartFom)”

Ot co

Kto zdominował bloga ?