Ok, dzisiejsze zmiany są na 5+ (znacznie lepiej wygląda na ciemnym motywie , jak coś). Mobilka nadal wypada najlepiej, dobrze, że powróciły kafle, szkoda, że nadal nie ma awatarów przy wpisach blogowych. Ciekawe kiedy zmiany większa rewolucja na głównej bloga.
U mnie jest tak, że między tym artykułem na stronie głównej “Produkcja dysków twardych jest nieopłacalna – Western Digital zamknie kolejną fabrykę”, a artykułem tym: " TechMoto " jest bardzo duża biała przestrzeń i muszę kawałek tej białej przestrzeni przewijać myszką do tego by zobaczyć artykuł " TechMoto ". - Przed Waszymi zmianami czegoś takiego u mnie nie było, a teraz to jest od dłuższego już czasu i wkurza mnie to niebotycznie. Okropne to jest. Możecie to naprawić ?? albo coś z tym zrobić ? To jakaś porażka z tym!
Mam tak na laptopie w przeglądarce Edge.
Wkurzające jest to “techmoto” i “smartdom” między wpisami. Jak kogoś ciekawią te kategorie to sobie kliknie z górnej “belki” !
Da się to naprawić o czym pisałem ? Było kiedyś fajnie i ładnie wyglądało, a teraz się posypało i wygląda beznadziejnie i lipnie. Mam nadzieje, że to naprawicie ???
Hej wszystkim
Nikogo nie ciekawi co robi przycisk ze strzałką w dół obok tytułu każdej wydzielonej sekcji tematycznej (startowe sekcje TechMoto i SmartFom) na stronie głównej portalu?
Mnie nie.
Nikogo nie ciekawią te sekcje
Wyłącz blokowanie reklam.
Chyba nie.
Nikogo nie ciekawi bo wszyscy omijają te kategorie jak ognia.
Nie ma tam źle z tymi kategoriami, teraz przynajmniej można wybrać kategorię
Kto taki ?
FYI
Hmm… ?
“obok tytułu każdej wydzielonej sekcji tematycznej (startowe sekcje TechMoto i SmartFom)”
Ot co
Kto zdominował bloga ?