Znowu nowe logo?

Jeśli chodzi o kolor (srebrny vs czarny) - czarny wygrywa.

Bardziej ‘rzeczywisty’.

Można zastosować np. kolor taki jaki mają płyty np. Esperanza DVD (fioletowy) - taka sugestia :slight_smile:

Co do napisu - a jakby napisać tylko np. pełne wersje i taką zamazaną , malutką czcionką jakieś napisy (symbolizujące tytuły?)…

Albo słynny napis ‘CRAK’ :lol:

Cokolwiek - byle to oddawało jakoś symbol prawdziwej, pirackiej płyty, a nie z góry reklamę itd.

Ludek:

lepiej gdyby te oczy były poniżej włosów :slight_smile:

Albo dać mu ciemne okularki, lub beboleśnie wydłużyć twarz :lol:

takie pytanie:

Uszy mu niepotrzebne ? :lol:

Aha i jeszcze jedna rzecz: podoba mi się nowe logo… tylko kurcze to takie ugryzienie w płycie nie wygląda na ugryzienia bo ja za pierwszym razem myślałem że to broda mu nachodzi na płytę… i dlatego mam jakieś mieszane *uczucia* do nowego loga…

L337 Crew popieram pomysł z okularami

mikołaj Spróbuj dodać okularki, zobaczymy jak bedzie wyglądał wtedy.

oto wersja 1.3

zmieniłem:

• kontury policzków na bardziej komponujące się z resztą twarzy

• wróciła czarna płytka ale ze śladami gryzienia i dodatkowo ulepszona :slight_smile:

logo-poprawki3.jpg

wszelkie okularki i opaski odpadają niestety :confused: ze względu na jak najmniejsze skomplikowanie logosa

pozdrawiam

zmiany w stosunku do v1.0

• zmieniłem cieniowanie ludka, by bardziej zaakcentować brodę i szyję

• zmieniłem znacznie szyję

• zmieniłem kąt płyty i łapek oraz wysunąłem płytę z łapkami, by biedny “nie ciął się w gardło”

• zmniejszyłem cieniowanie policzków

moim zdanie,:

• płyta wygląda świetnie

• rączki, fryzura, oczy również (nie chciał bym by był w okularach nawet gdyby była taka możliwość)

• wersja z bardziej zaznaczonymi liniami policzków bardziej mi siępodobała, zwłaszcza tym policzku po prawej (lewym policzku ludka)

btw: czy on się jakoś nie powinien nazywać?

Teraz jest wspaniałe! :smiley:

Złączono Posta : 20.10.2006 (Pią) 18:31

Może “Legalik”? :mrgreen:

Wszystko w swoim czasie :slight_smile: Jeszcze końcowego Loga nie ma a juz chcecie go nazywać. :roll:

dopracujemy go! hehe :slight_smile: kolejne wersje już niedługo, chyba przedobrzyłem z policzkami :expressionless:

Teraz wygląda :spoko:

Logo nowe może być, najgorsze nie jest, ale może w takim razie logo forum by zmienić, hę?

Ciągle oczy ma na włosach.

HarryPotter , ale to w nim jest ciekawe :smiley:

No wg mnie powinien iść do fryzjera żeby mu przycięli grzywkę. Jak on cokolwiek widzi??

normalnie, przecież to super-hero! :slight_smile: lepiej zadać pytanie jak może zjadać cedeki :shock:

cytacik z jednego z moich ulubionych musicali (Hair)

:wink:

:smiley: :smiley:

Co Wy *** chcecie od tego logo?

@mikołaj

Dlaczego poprawione logo nie jest jeszcze umieszczone na stronie ??

Już nie mogę patrzeć jak ludek sobie szyje podcina :slight_smile:

sam nie wiem hehe :slight_smile: żartuje, cierpliwości :slight_smile:

Będzie zmiana Loga Forum ?