Tak najwyraźniej poszli w tą stronę. Widziałem też przypadek, że niewygodny komentarz w 10 minut dostał 100 minusów. Dlaczego tak? Trzeba by było zapytać panów z tabelki “Główni akcjonariusze” https://www.biznesradar.pl/akcjonariat/WIRTUALNA-POLSKA
Jak dla mnie, komentarze (a zwłaszcza brak możliwości manipulowania i formowania ich ) zawsze były niewygodne dla właścicieli (nie mówię tu o redaktorach czy osobach technicznych tylko o tych co wykładają kasę) . Ale może tylko tak mi się wydaje i wszystko ruszy.
Nic dziwnego, że się nie pojawił. W drugim zdaniu masz 4 wyrazy banowane przez WP Dżesikę. (nie wiedzieć czemu). Powinno być:
“Powinni się zając Apple, Microsoft, Huawei, Google itp. i innymi big tech.”
Wtedy na 99,9% komentarz by przeszedł
Na poprawę humoru wszedłem na tą polygamie (z drugiej strony dość kiepska nazwa na serwis o grach zwłaszcza patrząc na znaczenie słowa ale w sumie w stylu WP), żeby zobaczyć co to jest
Czy ja wyrażałem zgodę na kopiowanie moich danych logowania do centralnej bazy wP?,Trudno mi to przyszło ale chce usunięcia mojego konta tego Portalu i innych portali wp. Stare DP miało świetne comunity ,pewną częścią mam kontakt prawie stały na FB ,
więc nic nie tracę na tym , jak ktoś chce mnie dodac do znajomych znajdzie w znajomych u innych userów lub zapyta .
Długo przyjdzie nam jeszcze czekać na bloga?.. Psy wieszacie na MS czy innych firmach za testowanie “na żywym organizmie”, ale sami robicie dokładnie to samo
Wszystkie wymienione wyżej problemy to jakieś kuriozum z Waszej strony … Żeby nawet podstawowa rzecz, tj. pisanie komentarzy, nie działała …
Nie ma co się czarować, my, starzy forumowicze, nie mamy szans z jakimś bucem, któremu z Excela wyszło że można wyrwać jeszcze parę groszy (to nie o @gtxxor, on w tych sprawach ma niewiele do gadania, jest wykonawcą).
Dla decydentów my się nie liczymy, liczy się “target”. I to taki “target”, który łyknie kurze łapki, cerę jak kwiatów płatki i inne takie pierdoły.
Właścicielom portalu to że @AntyHaker chce pisać i publikować, zwisa i powiewa.
Dla nich cenniejszy jest frustrat, który będzie latał po stronach tylko po to aby nastawiać minusów. Bo on będzie generował odsłony, kolejne wyświetlenia reklam i palant z Excelem będzie mógł prezesom pokazywać słupki i kasować premie.
Dlaczego dodano tę durną opcje dodawania komentarza już pod tytułem a właściwie fragmentem tytułu? @bachus ma całkowitą racje, to nie pomyłka to zabieg celowy.
My podchodzimy do sprawy inaczej, nasze interakcje maja charakter społeczny, my dostrzegamy w sobie jakieś indywidualności. Ale właściciele mają to głęboko gdzieś. Tolerują nas dopóty, dopóki na naszych zachowaniach można jakiś grosik wymęczyć.
Teraz przyszło Nowe i uważa że na anonimach można więcej uciułać. Może ma rację a może nie, czas pokaże.
A my? Cóż, może się dostosujemy, ostatecznie przyciąga nas tu społeczność…
Czy ktoś jest w stanie powiedzieć kiedy zacznie się wyświetlać pełna lista programów w danej kategorii ww dziale programy?
Się zrobiło w tym ‘po nowemu’ - ze wyświetla kilkanaście pozycji i szlus - jak ktoś nie wie czego dokładnie szuka i chce sobie przejrzeć, sobie może chcieć. O ile lista jest w miarę krótka pomaga przesortowanie od końca, ale przy długich listach - widoczne są albo pierwsze albo ostatnie cały środek nie jest pokazywany. Próbowałem na różnych browserach i na windzie i na pingwinie - wszędzie tak samo.
dla przykładdu - https://www.dobreprogramy.pl/odtwarzacze-plikow-audio-i-wideo,programy,windows,6505378871220353
Jak przewijanie strony w automacie nie chce działać może by jakieś kontrolki typu ‘dalej’ - ‘wstecz’ dołożyć.
Widzę, ze cenzura w komentarzach urosła do granic wszelkich możliwości i mojej komentarze są banowane zanim się ukażą mimo, ze nic w nich ani nie cenzuralnego nie było, ani obraźliwego pod newsem o pracach technicznych w Bankach. No chyba, ze pojawią się po weekendzie??