Urodziny vortalu
Widać tak.
W web-archive niby strona wcześniej się zaindeksowała.
Ciekawe czy będą jakieś cukierki, albo lizaki?
Albo maziaki?
A mnie prawie rokrocznie dowartościowują 7 grudnia
Przecież są odznaki.
Odznaki… Jakie to potrzebne
Sam masz już 12
Pamiętam jak po wprowadzeniu tych odznak część użytkowników zamieniła się w prawdziwych łowców splendoru. Pojawiło się mnóstwo niepotrzebnych recenzji programów, czy bzdurnych wpisów na blogu
Nikt nie ma zero ale wszyscy tego pragną
Ja raz miałem z 35 ekspertów na jednym portalu “pytanie - odwiedź” / Q&A i z 20 szeryfów za pilnowanie kategorii i coś w rodzaju automatycznego moderowania zadania pytania w złej kategorii, ale mi się znudziło…
Ileż można wklejać na jakieś paski by ktoś użył MBAM + AdwCleaner i nie za bardzo więcej mu się w takiej platformie pomoże (komentarze bardzo późno uruchomili i jeszcze z limitem jak na Twitterze czy SMS-ie) i codziennie za leni używać Google.
No to ciekawe jest, bo ja tej odznaki nie dostałem. A na DP na 100% byłem 7 grudnia tego roku i pisałem na forum, choćby tu:
@tomekb - hmm?
A pisanie na samym forum się nie liczy, trzeba było z przynajmniej dwa razy otworzyć portal i by pewnie wskoczyła, pewnie na podobnej zasadzie dalej @darek719 nie będzie mieć odznaki za rok logowania czy jaka tam ona jest.
ja dostałem DP 2018
@Radek68 - Mnie też się wydaje, że to właśnie kwestia braku ewentualnego zalogowania się na portalu - jednak portal i forum to dwa różne silniki i w sumie dwa różne organizmy.
Połączyli rejestrację i logowanie, zaliczają obecność, bo za to jest wypłata, tylko skrypt orderowy nie umie zliczyć i nie wiadomo, ze skoro piwo należy się a kapsel nie, to zając robi kupę w tym czasie?
Pozdrawiam
Nie każdy się wylogowuje, a przycisk forumowy “wyloguj” raczej wciąż zostawia nas zalogowanych na portalu.