Sens istnienia

Skoro ja twierdzę, że tak nie napisałem, a Ty twierdzisz inaczej, to któryś z nas jest kłamcą. Wobec powyższego proszę zacytuj moją wypowiedż, w której “rzeczywiste i rzetelne fakty naukowe” nazywam “anomalnymi”.

Nie ma żadnej 2-giej strony ani żadnych bożków.
Jeżeli jednak sądzisz że istnieją niematerialne istoty nadprzyrodzone to udowodnij ich istnienie w sposób naukowy.
Chociaż wystarczy pokazać tak aby wszyscy byli zgodni że widzieli…

1 polubienie

Powołując się na biblię równie skutecznie możesz powołać się na raport Macierewicza.
Którego teoria o zamachu jest w pewnym stopniu zbieżna z faktami.

2 polubienia

To że użytkownik @potencjan dobrze się bawi w naukowca teologa w dziale na Luzie zrozumiem, ale kolejny blogowy cytujący biblię ?

PS: Możemy mu nadać nową ksywkę “Czyli” - ponad 16 powtórzeń we wpisie blogowym :slight_smile:

Czylak może się przytrafić każdemu ale gdy jest to częstsze zjawisko należy zasięgnąć porady specjalisty.

Najniższym wymiarem jest ziemia o najniższej częstotliwości wibracji wirowej formy energii z zamieszczonymi rodzajami informacji, do którego przenikają upadłe istoty duchowe, o wyższej częstotliwości wibracji wirowej formy energii z zamieszczonym rodzajem informacji. Komunikacja z upadłymi duchami, którzy nienawidzą ludzi odbywa się przez channeling, który potwierdzają badania naukowe.

Poproszę o źródła, linki, tytuły opracowań, cokolwiek na temat tych badań. Chciałbym z nimi się zapoznać.

Wybitnym specjalistą od channelingu i Księgi Urantii jest Jon Klimo.

Romana Nachta sobie posłuchaj na YT.
Pierniczy podobne farmazony, jak słucham to aż mi ziemniaki w piwnicy gniją…
Jeżeli jednak przestaniesz brać takie bzdury na poważnie to można się nieźle pośmiać.

1 polubienie

Kolokwialne negowanie channelingu, który jest udowodniony naukowo jest dowodem na brak kompleksowej wiedzy biblijnej zbieżnej ze świecką.

Od kilku postów czekamy na to, żebyś wskazał konkretne dowody naukowe.

Konkretnie i na temat : dawaj dowody!
Zapewne są tak samo naukowe jak wywoływanie duchów, biblia i książki o czarownicach.

Od 1992 roku nauka nieustannie prowadzi badania nad channelingiem, i potwierdza informacje channelingowego przekazu.

To tylko słowa. Napisać można wszystko.

Nie suche treści. Dowody pokaż.

Ja po proszę aby kanałem channeligowym wysłać do mnie przypisy :stuck_out_tongue_winking_eye:

Odowodnij chociaż badania naukowe jeżeli nie potrafisz dowieść tych bzdur.

Z drugiej strony, sam kiedyś o czymś takim na blogu NAPISAŁEM :slight_smile:

Nie ujawnianie są nazwiska naukowców prowadzących badania nad channelingiem ze względu na kontrowersje i niebezpieczeństwo opętania.

Czy ich prace też są tajne? :wink:

1 polubienie