Śmieszne wypowiedzi na różnych forach ;)

No to mamy kandydata do nagrody Nobla z informatyki:

avila-gps-avila-t443333.html#p2811098

Na wszelki wypadek wkleję jego post:

zintegrowane-elementy-plycie-glownej-t449740.html

Tobi , Dobre :lol:

W sumie zastanawiałem się ostatnio po co mi mały palec u nogi ,do niczego go nie używam ,a często walne nim o jakiś wystający element :smiley: zna ktoś domowy ,bezbolesny sposób na pozbycie się go ? :smiley:

"A słyszałeś że pożyczanie gier, nawet oryginalnych jest łamaniem zasad licencji i naruszeniem praw autorskich? "

W większości przypadków tak jest. Chociaż np. Wiedźmina 2 można legalnie zainstalować nawet na pięciu komputerach naraz.

Nic śmiesznego więc w tym raczej nie ma…

Zanim napiszesz cokolwiek na ten temat, przeczytaj licencję jakiejś gry. Żebyś się tylko nie zdziwił, że nie masz racji…

Raczej rzadko sie spotykam z imiennymi licencjami na gry o.O

Ciekawe ile komputerów wchodzi w skład LAN-u, który kupił :slight_smile: I ile za nie zapłacił.

http://forum.pcformat.pl/Co-to-jest-ban … sierpien-t

http://forum.pcformat.pl/Co-ulepszyc-w- … -drzewie-t

sprzedam-wlasne-t454066.html#p2875339

:wink:

W sumie to w regulaminie nie ma że nie można sprzedawać takich a nie innych rzeczy…

W sumie to poczytaj opisy poszczególnych działów giełdy i spróbuj zakwalifikować ludzkie odchody do któregoś z nich :stuck_out_tongue:

nokia-6210-navi-simlock-pytanie-nie-domowe-zdjecie-t455104.html

dd96a62cb128.gif

drobok , gdy uruchomi się wygaszacz…“demony” budzą się…:smiley:

:smiley:

jak-stworzyc-craka-czy-cos-tym-stylu-t458540.html

Wyda kasę i za darmo rozda - powinien fundację dobroczynną założyć :wink:

Trzeba trochę ten wątek odkopać :slight_smile:

Raczej nikt nie napisał cracka do gry którą gość już ściągnął. Wątpię w taką dobroczynność :slight_smile:

Pytanie

Odpowiedz

Nic lepszego nie znalazłam:P

Śmietnik zawsze jest śmieszny belkot-t462108.html czasami lepszy od kabaretu

i jeszcze przypomnienie-t461999.html “admini tego forum podszywają się za moderatorów”

blad-aplikacji-nowe-tytuly-t463324.html